uzman
Yeni Üye
HALKLA İLİŞKİLER UZMANIYIM
|
 |
« : Mayıs 18, 2008, 08:31:29 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 20, 2008, 11:40:35 ÖS Gönderen: siyahsemazen »
|
|
TÜM HEMŞERİLERİME SELAMLAR
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2008, 08:37:15 ÖS » |
|
 bence de , destekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mor1
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 19, 2008, 06:24:14 ÖS » |
|
DOKUNMAYIN SİGARAMA O BENİM EN BÜYÜK KEYFİM 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
je_taime35
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 19, 2008, 06:38:43 ÖS » |
|
güzel bi yöntem ama ülkemizde işleyeceğini sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 19, 2008, 06:42:54 ÖS » |
|
Bi zamanlar şehirler arası otobüslerde sigara içiliyordu, bence işler bu kanun. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 19, 2008, 07:20:28 ÖS » |
|
aynen toplum ve sağlık için olanlar biraz seri halde ilerliyor.Ve çabucak kabulleniyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
je_taime35
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 19, 2008, 08:18:39 ÖS » |
|
İMŞAALLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edbcan
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 19, 2008, 09:16:32 ÖS » |
|
Sonuna kadar destekliyorum . Biz öğretmenlerin davranışlarımızla öğrencilerimize örnek olmamız gerektiğini düşünüyorum .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 19, 2008, 10:18:45 ÖS » |
|
Bir yandan insan haklarına aykırı diye düşünürken (İçenlere Amerika'daki gibi bazı alanlar gösterilebilir) diğer yandan sonuna kadar destekliyorum ve uygulamanın kesinlikle başarılı olacağını düşünüyorum. Çünkü TÜRK MİLLETİ NELER ALIŞMADI Kİ SİGARA YASAĞINA ALIŞMASIN.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2008, 10:23:20 ÖS Gönderen: Edebiyat Öğretmeni »
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 19, 2008, 10:59:50 ÖS » |
|
yasaklansın.bu yasağa kimse bir şey diyemez.ben bırakmıştım başlayacaktım.bu yasak sayesinde başlamayacağım.başlayıp orada burada rezil olmaktansa hiç içmem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 19, 2008, 11:01:26 ÖS » |
|
destekliyorum .çevrede içen olmayınca bırakmak da kolay olur.benim için zor ama bırakacağım.
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
hüsamdikit
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 19, 2008, 11:30:42 ÖS » |
|
Yasaklar delinmek içindir. Bugün ilk gün olmasına rağmen ben deldim ve bir sürü delen gördüm hiçbir şey olmadı. Öncelikle bir lokantada yemek yedim ve üstüne bir güzel tellendirdim ve başka tellendirenler de vardı bir şey diyen olmadı. Sonra dışarda dolaşırken baktım millet sigara içiyor ve yerlere atıyordu. Kimse de birşey demedi. Belki yasak yeni olduğundan böyle olmuştur ama dışarda sigara içip izmariti yere atan vatandaşı (cezası 23 YTL) kim denetleyecek merak ediyorum. Mesele birisi gelip bana sigara izmaritini yere attınız (yapmam da örnek olsun diye veriyorum) cezasını ödeyin dese hadi len ordan! derim işime bakarım gibime geliyor. Her neyse vatana millete hayırlı olsun. Mutlaka iyi olur kanaatindeyim tabi adam gibi uygulanırsa.
|
|
|
|
|
|
Şirler bile pençe-i kahrımda olurken lerzan Beni bir gözleri âhuya zebun etti felek Yavuz Sultan Selim Han
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 20, 2008, 04:04:59 ÖS » |
|
hüsamdikit hocam, dada sayesinde bırakıyordun sigarayı hani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hüsamdikit
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 20, 2008, 06:57:10 ÖS » |
|
Hocam bunu bırakmadan önce yazmıştım. Dada'nın yazmış olduğu bir mesaj üzerine bırasktım. 1 gün oldu gayet iyiyim.
|
|
|
|
|
|
Şirler bile pençe-i kahrımda olurken lerzan Beni bir gözleri âhuya zebun etti felek Yavuz Sultan Selim Han
|
|
|
|
LEO
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 20, 2008, 07:03:03 ÖS » |
|
BİRKAÇ KİLOMETRE ÖTEDEN KOKUSUNU ALIP ÖKSÜRMEYE BAŞLAYAN BİRİ OLDUĞUM İÇİN ÇOK SEVİNİYORUM SİNAN'IM PAMUK PRENSİM İSE BİRAZ SİNİRLİ .HAYIR SİNİRLİ AZ OLDU SANIRIM HİÇ DURMADAN YASAYI ÇIKARAN ARKADAŞLARA GÜZEL ŞEYLER SÖYLÜYOR 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|