|
CananYE
Ziyaretçi
|
 |
« : Eylül 09, 2008, 11:04:04 ÖS » |
|
Türkçe ve edebiyattan özel ders veren öğretmenlerim var mı bu forumda? Ben bizim derslerden özel ders alan çok fazla öğrenci ile karşılaşmadım da, merak ettim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryozcan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 09, 2008, 11:19:58 ÖS » |
|
Hocam ben de hiç karşılaşmadım. Komşunun çocuğuna ödevlerinde yardım etmekten başka bir özellikle karşılaşmadım bu zamana kadar... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyahsemazen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 09, 2008, 11:37:02 ÖS » |
|
özel ders özel kurumlarda çalışanalar için daha çok olur ama onların da şehir merkezinde olması gerekli ben de hiç özel ders vermedim ama bu ezikliği derslerimi özel anlatarak gideriyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CananYE
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 09, 2008, 11:39:09 ÖS » |
|
Eziklik olur mu hiç hocam, ne güzel, demek ki bulunduğunuz yerde öğrencilerinizin özel derse ihtiyacı olmuyor.  Şaka bir yana her öğretmen özel ders verir gibi anlatmalı dersini. Büyük, kalabalık sınıflarda nasıl yapacağız sorularını duyar gibiyim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyahsemazen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 09, 2008, 11:46:24 ÖS » |
|
kalabalık sınıflarda olsun mevcudu az sınıflarda olsun işi iyi yapan adamlar illa başarılı oluyor imkanı mümkünsüz değil bence (kendi adıma) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zekeriyametin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 05, 2008, 06:40:20 ÖS » |
|
Birkaç kez teklif geldi ama kabul etmedim. Muayenehaneme gel. gibi bir şey olduğuna inanıyorum. Ders veren arkadaşlarımı da tenzih ettiğimi belirtmeliyim bu arada..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emretekin
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 05, 2008, 06:56:03 ÖS » |
|
Ben bugüne kadar iki öğrenciye özel ders verdim, sınavlara son ay kala vermiştim onları da. Türkçeden özel ders çıkar ama matematiğe nazaran daha azdır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 05, 2008, 08:25:06 ÖS » |
|
Bir öğretmen dersine girdiği öğrenci dışındaki öğrencilere özel ders verebilir kanaatindeyim. Ama kendi öğrencisine bir öğretmen asla ders vermemelir. Meslek ahlakına aykırı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emretekin
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 05, 2008, 11:46:06 ÖS » |
|
Ben kendi öğrencilerim haricinde birine ders verdim hocam; ama bu bahsettiğiniz olay özel kurumda olursa ben pek bi sakınca görmüyorum kanatimce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benaks
Newbie
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 06, 2008, 10:32:57 ÖS » |
|
özel kurumda çalışıyorum, altı yıl öncesine kadar özel ders veriyordum ve her akşamım doluydu. o zaman beş yaşında olan oğlum bir gün bana şöyle demişti: "Babacığım, sen neden eve gelmiyorsun? Ben seni çok özlüyorum." oğluma eve geldiğimi söylediğimde "ama ben seni hiç görmüyorum." demişti. düşünmüştüm, gerçekten de çocuğum beni hiç görmüyordu. sabah sekizde oğlum uykudayken evden çıkıyor, gece 23'te oğlum uyurken eve geliyordum. o yıl özel derslerimi tamamladım ve bir daha özel ders almadım. zamanımı oğlumla geçiriyorum. para kazanmak ve başkalarının çocuklarına bir şeyler verebilmek için kendi çocuğumu ihmal ettiğimi fark ettim ve ders vermeyi bıraktım. iyi ki bırakmışım.
|
|
|
|
|
|
"can gidiyor, canım gidiyor, canımın içi ömür bitiyor"
|
|
|
|
emretekin
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 06, 2008, 10:39:05 ÖS » |
|
Sizinki de apayrı bir yaklaşım, size oğlunuzla mutluluklar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CananYE
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 06, 2008, 10:43:47 ÖS » |
|
Sırf bunun için hayatımda çocuk gibi bir sorumluluk almayı düşünmüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 07, 2008, 10:59:25 ÖS » |
|
Ben kendi öğrencilerim haricinde birine ders verdim hocam; ama bu bahsettiğiniz olay özel kurumda olursa ben pek bi sakınca görmüyorum kanatimce Katılıyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 07, 2008, 11:10:47 ÖS Gönderen: Edebiyat Öğretmeni »
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 07, 2008, 11:32:47 ÖS » |
|
 HAYAT atamadığımız kadar yakındır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benaks
Newbie
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 08, 2008, 10:46:58 ÖÖ » |
|
öğretmenim, inşallah ilerleyen zamanda fikrinizi değiştirirsiniz
|
|
|
|
|
|
"can gidiyor, canım gidiyor, canımın içi ömür bitiyor"
|
|
|
|