|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« : Mayıs 07, 2008, 06:30:12 ÖS » |
|
Zamanla, bir açıklamayı üç kere yapmaya başlamak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 07, 2008, 06:41:49 ÖS » |
|
yoldaki çocukları,kuyruktaki insanları uyarır olduk bir de eşimle bile konuşurken"beni dinliyor musun ?"diye soruyorum bazen .hatta bir keresinde abartıp "o zaman söyle ne anlatıyordum ben?" demiştim ki eşim dinlenmeye ihtiyacım olduğunu söylemişti. 
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
siyahsemazen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 07, 2008, 07:12:46 ÖS » |
|
faranjit 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 07, 2008, 09:49:28 ÖS » |
|
ilerledikçe çocuklaşmaları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 07, 2008, 10:39:28 ÖS » |
|
Bir şeyi bağırarak anlatmak Bağırarak konuşmak Karşındaki her insanı öğrencin zannetmek ve ona göre konuşup ona göre davranmak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 07, 2008, 10:42:34 ÖS » |
|
Arada bir şıklar sunmak, ya da şıklar sormak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryozcan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 08, 2008, 12:33:44 ÖS » |
|
Bir cümleden hatta kelimelerden çok farklı yorumlar çıkarmak...Özellikle edebiyat öğretmenlerinin hastalığı bence... Eşim bu yüzden bana yine öküzün altında dana aramaya başladın diyor...  Peyami Safa'nın psikolojik romanlarını okuduktan sonra Özellikle- Yalnızız- garip düşüncelerle dolmaya başladım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 08, 2008, 04:26:15 ÖS » |
|
Öküzün altında dana değil, buzağı arıyorum diyorsunuzdur büyük ihtimalle  Çünkü öğretmen hastalıklarından biri de hele hele edebiyat olunca branş,yanlışları hemen düzeltme isteği oluyor. Yalnızız beni de çok etkilemişti bu arada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruy-i_zemin
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 08, 2008, 05:12:22 ÖS » |
|
Örneğin fuzuliyede hataları hemen uyarmak hastalığı peyda olmuş demek oluyor öğretmeniz netice de.
|
|
|
|
|
|
Göz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten Affet senden habersiz aldığım her nefesten
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 08, 2008, 06:33:19 ÖS » |
|
Sizin neyiniz var Aydın Bey? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryozcan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 08, 2008, 06:45:31 ÖS » |
|
Öküzün altında dana değil, buzağı arıyorum diyorsunuzdur büyük ihtimalle  Çünkü öğretmen hastalıklarından biri de hele hele edebiyat olunca branş,yanlışları hemen düzeltme isteği oluyor. Yalnızız beni de çok etkilemişti bu arada. Fuzuliye hocam o kadar çok abartıyormuşum ki buzağılar dana oluyormuş...aynen ifadeyi yazdım...Yine de doğrusu sizin yazdığınız buzağı tabi ki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 08, 2008, 06:51:02 ÖS » |
|
Orada düzeltme yapmamıştım aslında, düzeltme hastalığından bahsetmek istedim sadece. Böylece düzeltme olmayan düzeltmeleri düzeltme sanma gibi bir hastalığın olduğu da anlaşıldı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuli61
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 08, 2008, 06:56:43 ÖS » |
|
her önüne gelene "hocam" diye hitap etmek...
|
|
|
|
|
|
NE KADAR SULARSAN SULA KESER SAPI FİDAN OLMAZ...
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 08, 2008, 10:42:59 ÖS » |
|
ek ders hesabı yapmak yattı mı diye sormak ( ek ders ) tekrarlanan tepki cümleleri kullanmak kime söylüyorum kiminle konuşuyorum beni dinler misin lütfen diyorum lütfen sence ne demek yok dedim yokun kaç tane anla mı var sence vs. sonra da onlar (çocuklar)sizin dilinizle konuşmuyorlar mı 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2008, 10:00:29 ÖS Gönderen: derin »
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 09, 2008, 08:47:04 ÖS » |
|
Hayatı 40-45 dakikalık parçalara ayırarak yaşamak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|