Bu ödevler yüzünden apartmanda dostluk ilişkilerimiz gelişmeye başlamıştı. Yüzünü dahi yıl içinde görmediğim komşuları tanıma fırsatı buldum. Hiç çalınmayan kapım her akşam çalınmaya başlamıştı. Akşam zil çalar komşunun çocuğu kapıda ."Annemin selamı var pet şişe kapağınız var mıydı?"
Sonraki gün ben gönderirim oğlum mız mızlık yapınca kendisiyle beraber ben de komşunun kapısında. Şey iyi akşamlar ödevimiz vardı acaba yeşil renkli saten kumaşınız var mıydı yanında kırmızı büyük düğme de olsa ne iyi olurdu...
Aramakla bulunmayan şeyler de gelirdi okul listesinde. Komşularla kafa kafaya verir çözüm üretirdik bu sefer. Bilmem hangi bedestende Hikmet amcanın dükkanında bulunurmuş ondan. Zamanlama harika akşam saat altıda bul bulabilirsen dükkanı.
Eğer komşu biliyorsa ailecek yollara dökülürüz , gelirken bir de kebap ohhh ne ala
Urfalılar da pek cömert Allah'ını seversen koy cüzdanını bak küserim olmaz ııııı.
Ben memnun kalmıştım performanslardan fena da olmamıştı Allah'ın garibanı gurbette nasıl arkadaş bulsun kendine.