EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 06:36:31 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: EŞ DURUMU ATAMALARI  (Okunma Sayısı 714 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mintiminti
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 26, 2009, 05:13:14 ÖS »

Eş Durumu Atamalarına İlişkin Basın Açıklaması

BASIN AÇIKLAMASI

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Nimet Çubukçu'nun, aile bütünlüğünü korumak konusunda gösterdiği hassasiyet ve bu yöndeki talimatı doğrultusunda öğretmenlerimizin eş durumuna bağlı tayin ve atamalardaki mağduriyetleri giderilmiştir.

Bu amaçla, kadrolu öğretmenlerin özür durumuna bağlı yer değiştirme başvurularında şu işlemler takip edilecektir :

a) Öğretmenin, alanında yeterli kurum olması halinde elektronik başvuru formundaki 25 tercihini doldurması,

b) Alanında yeterli kurum olmaması halinde açık bulunan kurumların tamamını ve 26. tercih olan  "tercihlerime atanamadığım takdirde boş kalan kurumlara atanmak istiyorum"  şıkkını işaretlemesi,

c) Öğretmenin yukarıdaki işlemler doğrultusunda atanamaması durumunda ise 27. tercih olarak "İl emrine atanmak istiyorum" seçeneğini işaretlemesi.

Sözleşmeli öğretmenlerin yer değiştirmelerinde ise boş pozisyonlara başvuru almak suretiyle puan üstünlüğüne göre yerleştirmeleri yapılabilecektir.

Tüm öğretmenlerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

Sen ana renkken ara renge dönüşme mesela. . Kırmızıysan kırmızı kal.Yanına mavi geldiğinde bordo olma sakın ! Kendin ol. . Kendin kal. . Sevdiğin , sevildiğin gibi . . ! Göz kırpan
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM