Değerli Üyeler,
Okumak evvelden çok zormuş, günümüzde böyle olmadığını söylemeyi isterdim.
Malumunuz okullar başladı ama kitap evlerinin adeta soyguncuya dönüştüğünü de söylemeden geçemeyeceğim.
Okula başladım başlayalı en ucuza aldığım kitap Aristo'nun Poetika'sı oldu.50 sayfa falan 8 TL.
Sahaflarda bildiğim kadarıyla kullanılmış kitapları satıyorlardı biraz daha ucuza ama,onlarda artık kitap evlerinden beter olmuş.
Aradığım kitap normalde 50 TL ise sahafta da aynı fiyat farkı 30 yıl önceki baskı,yaprakları kopuyor tek tek elinizde kalıyor ama yine de aynı fiyat,niye böyle dediğinizde ise "Antika kardeşim antika" diyor.Bir kitabı okuyacaksınız seviyorsunuz ancak bir bakıyorsunuz bir roman 25 TL.Ders kitaplarının en ucuzu 20 TL.Romanı,hikayeyi geçtim ders kitapları ne olacak.Bir sözlük olmuş 75 TL gel de al sen şimdi

Yayın evi soygunculuğu bu olsa gerek işte.Kütüphane'de de var kitap;ancak orda da sınırlı.Bir gidiyorsunuz yok diyorlar 15 gün sonra gel.Hopppaalaaa...İki tane alsan üçüncüsü yok.Onları al git üçücncüsünü de 15 gün sonra gel.Ama lazım ..
Vallahi ben onu bunu anlamam yayın evlerine sesleniyorum.Duyun Sesimi İndirin Yahu Şu Kitap Fiyatlarını.Devlet Lise Kitaplarını Veriyor.Şu Üniversite Kitaplarına da Bir El atsa da Fiyatını Bari İndirtse Okumak İstiyoruz Kardeşim