EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 08:23:21 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bütçeyi Zorlayan,Cep Yakan Kitap Paraları!  (Okunma Sayısı 1066 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maverâ_Erbil
Genel Yetkili
VIP Üye

Ve bir orman gibi kardeşçesine ...

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim 07, 2010, 07:06:00 ÖS »

Değerli Üyeler,
Okumak evvelden çok zormuş, günümüzde böyle olmadığını söylemeyi isterdim.
Malumunuz okullar başladı ama kitap evlerinin adeta soyguncuya dönüştüğünü de söylemeden geçemeyeceğim.
Okula başladım başlayalı en ucuza aldığım kitap Aristo'nun Poetika'sı oldu.50 sayfa falan 8 TL.
Sahaflarda bildiğim kadarıyla kullanılmış kitapları satıyorlardı biraz daha ucuza ama,onlarda artık kitap evlerinden beter olmuş.
Aradığım kitap normalde 50 TL ise sahafta da aynı fiyat farkı 30 yıl önceki baskı,yaprakları kopuyor tek tek elinizde kalıyor ama yine de aynı fiyat,niye böyle dediğinizde ise "Antika kardeşim antika" diyor.Bir kitabı okuyacaksınız seviyorsunuz ancak bir bakıyorsunuz bir roman 25 TL.Ders kitaplarının en ucuzu 20 TL.Romanı,hikayeyi geçtim ders kitapları ne olacak.Bir sözlük olmuş 75 TL gel de al sen şimdi Gülümseme
Yayın evi soygunculuğu bu olsa gerek işte.Kütüphane'de de var kitap;ancak orda da sınırlı.Bir gidiyorsunuz yok diyorlar 15 gün sonra gel.Hopppaalaaa...İki tane alsan üçüncüsü yok.Onları al git üçücncüsünü de 15 gün sonra gel.Ama lazım ..

Vallahi ben onu bunu anlamam yayın evlerine sesleniyorum.Duyun Sesimi İndirin Yahu Şu Kitap Fiyatlarını.Devlet Lise Kitaplarını Veriyor.Şu Üniversite Kitaplarına da Bir El atsa da Fiyatını Bari İndirtse Okumak İstiyoruz Kardeşim Gülümseme

"Bu memlekette sağcı solcu yoktur, ilerici gerici yoktur.
- Bu memlekette namuslular ve namussuzlar vardır."

Cemil Meriç

Ölmez bu vatan, farz-ı muhâl, ölse de hattâ,
Çekmez kürenin sırtı o tâbût-ı cesîmi.

Mithat Cemal Kuntay
glsh142
VIP Üye

giden gitmiştir ağlamak boşa...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 07, 2010, 07:20:00 ÖS »

Ne kadar doğru bir konudan yakınıyorsun Erbil.Bende çok kızıyorum bu pahalı kitaplar.İstediğim kitaplar beklemde naparsın öğrenci hali.Hem korsan alınca kızmasınlar yapacak bir şey yok.

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.

Maverâ_Erbil
Genel Yetkili
VIP Üye

Ve bir orman gibi kardeşçesine ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ekim 07, 2010, 07:28:13 ÖS »

Ne kadar doğru bir konudan yakınıyorsun Erbil.Bende çok kızıyorum bu pahalı kitaplar.İstediğim kitaplar beklemde naparsın öğrenci hali.Hem korsan alınca kızmasınlar yapacak bir şey yok.

Maalesef hal böyle.Birini alsan diğerini alamıyorsun.Korsan'a Hayır diye bağıyorlar ben de hep orjinalini almaya çalışıyorum.Ama ne yapabilirim gün geliyor mecburen de korsana yöneliyoruz.Ders kitaplarınına gelince mecbur parası ne olursa olsun alıyorum.Hocalar illaki alın demiyor ama almak da zorundayız bir nev'i ..

"Bu memlekette sağcı solcu yoktur, ilerici gerici yoktur.
- Bu memlekette namuslular ve namussuzlar vardır."

Cemil Meriç

Ölmez bu vatan, farz-ı muhâl, ölse de hattâ,
Çekmez kürenin sırtı o tâbût-ı cesîmi.

Mithat Cemal Kuntay
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM