EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 08:00:22 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Öğrenci affı geliyor  (Okunma Sayısı 563 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
suclu52
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 18, 2008, 11:59:24 ÖÖ »

Öğrenci Affının Yıl Kapsamında Son Sözü Meclis Söyleyecek… 
Öğrenci affı girişimi Eğitim Hakkı Platformu temsilcileri, dün Bakanlar Kurulu toplantısı bitiminde yine Başbakanlık önündeydi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in affı çıkardınız daha burada ne işiniz var demesi üzerine platform temsilcileri bu aşamadan sonra affın kapsamı konusunda beklentilerinin olduğunu ilettiler.

Devamını oku...

Daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonla arayarak af konusunda sabırlı olun gündem boşaldığı zaman ilk öğrenci affını ele alacağız dediği Emine Çiçek isimli platform temsilcisi, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’e kendisinin ailevi nedenler dolayısıyla 1999 da ilişiğinin kesildiğini söyledi.

Ayrıca Platform temsilcisi Çiçek’in, 2000 yılı öncesinde birçok kişinin haklı nedenlerle okullarına ara vermek zorunda kaldığını ve çıkarılan aflardan faydalanamadıklarını söylemesi üzerine Bakan Çelik “Biz Bakanlar Kurulu olarak 2000–2008 yılları arasında bir düzenleme olmasına karar verdik, bundan sonra söz Yüce Meclisin, Milli Eğitim Komisyonu bu konuyu çalışacak oradan çıkacak kararı bekleyin, artık bu konu meclisin inisiyatifinde” dediği öğrenildi.

Kaynak: Eğitim Hakkı Platformu

Sizleri çok özledim
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM