|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« : Haziran 16, 2008, 08:25:52 ÖS » |
|
Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, Özel Yamanlar Eğitim Kurumları'na bağlı Özyurt Koleji'nin velileri tarafından "Yılın Sevgi İnsanı" seçildi. Kısa bir süre önce doğu batı arasında başlattığı "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında 100 bin öğrencinin doğu illerinden batıya, 20 bin öğrencininde batı illerinden doğuya gitmelerini sağlayan Bakan Çelik, bu çerçevede aynı coğrafya'da yaşayan öğrencilerinde birbirlerini tanımasını ve kaynaşmasını sağlamıştı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 16, 2008, 08:31:13 ÖS » |
|
susmayı yeğliyorum bu haber karşısında;sevmek, sevgi, saygı, hepsi evet hepsi sahiplenmekle olur ve vazgeçmekle ben teslim olmuş bir yürek sağ avucumla çıkarırım da kalbimi atarım yerden yere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 16, 2008, 09:33:57 ÖS » |
|
Sevgi kavramının göreceliğinden bahsetmeye gerek görmüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 16, 2008, 09:39:32 ÖS » |
|
Bakanlığımızın hatta hükümetin "özel" olan kurumlara(okul-hastahane) ve hatta insanlara karşı sevgiyle davrandığını görmemek körlük olur.Bu yüzden "yılın sevgi insanı"seçilmesini garipsemiyorum.
Not:Arada da birkaç gariban ailenin iftar sofrasında bulunup basın ordusuyla bunu insanların gözüne sokmak yeterli...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 16, 2008, 09:50:05 ÖS » |
|
Bakanlığımızın hatta hükümetin "özel" olan kurumlara(okul-hastahane) ve hatta insanlara karşı sevgiyle davrandığını görmemek körlük olur.Bu yüzden "yılın sevgi insanı"seçilmesini garipsemiyorum.
Not:Arada da birkaç gariban ailenin iftar sofrasında bulunup basın ordusuyla bunu insanların gözüne sokmak yeterli...
Hem fikir olmak güzel ! Bende kameraya çıksam sevgi adamı olur muyum?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 09:11:27 ÖS Gönderen: meryemözcan »
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 16, 2008, 09:52:21 ÖS » |
|
Onu da sevenler varmış arkadaşlar, kıskanmayın! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 16, 2008, 10:54:23 ÖS » |
|
her mahlukat sevilmez amma bu sevmede bir iş var  al gülüm ver gülüm sevdası mıdır nedir!!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 09:11:54 ÖS Gönderen: meryemözcan »
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
lαякαsση
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 17, 2008, 08:40:28 ÖS » |
|
sayın bakanımız tekrar bakan olduğunda başbakanlığa , milli eğitim bakanlığına ve ak parti genel merkezine protesto maili gönderdim. en azından vicdanım rahat... bir Türk atasözü der ki : Keser döner, sap döner ; gün olur, hesap döner. 
|
|
|
|
|
|
Şem'i Gör kim Yanmadan Yandırmadı Pervâneyi..
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 17, 2008, 08:45:38 ÖS » |
|
Keserli dönerli söze içten katıldım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günay
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 17, 2008, 10:06:42 ÖS » |
|
Baya bir aranız bozuk galiba sayın ÇELİK'le.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 17, 2008, 10:42:57 ÖS » |
|
Öğretmeni sevmeyen bir Milli Eğitim Bakanı, nasıl olur da hala böyle bir kurumun başında kalır? Anlamakta güçlük çekiyorum. Bir basın toplantısında sarf ettiği sözlerini hala unutamadım:
Gazeteciler soruyor: Öğretmenler açlık sınırında yaşıyor, buna bir çözümünüz var mı? Sayın Hüseyin Çelik'in soruna ürettiği çözüm gerçekten çok ilginç: Çalışan biri ile evlensinler.
Başka bir deyişle öğretmenin sevdiği insan çalışmıyorsa öğretmen onunla evlenmesin. Nerede sevgi, aşk, bağlılık, nerede? Sevgiyi, aşkı paraya değişien bir bakan nasıl oluyor da "Yılın Sevgi İnsanı!" seçiliyor?
|
|
|
|
|
|
"...memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler."
|
|
|
|
canan75
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 17, 2008, 11:11:10 ÖS » |
|
larkason demiş ne diyecekse ...  imzamı attım gitti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 17, 2008, 11:23:58 ÖS » |
|
sayın bakanımız tekrar bakan olduğunda başbakanlığa , milli eğitim bakanlığına ve ak parti genel merkezine protesto maili gönderdim. en azından vicdanım rahat... bir Türk atasözü der ki : Keser döner, sap döner ; gün olur, hesap döner.  ne derse atalar dermiş tarih ataların notları ile ayakta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edbcan
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 27, 2008, 05:25:44 ÖS » |
|
Ne olurdu azıcık bizi de sevseydi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gördesli hoca
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 27, 2008, 07:32:28 ÖS » |
|
Körler sağırlar birbirini ağırlar. Acaba öğretmenler arasında bir anket yapılsaydı kaç kişi Çelik'i severdi. Dur bi dakka ben böyle bir anket açayım...
|
|
|
|
|
|
Bi baht olanın bağına bir katresi düşmez Baran yerine dürri güher yağsa semadan
|
|
|
|