EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 07:55:06 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: MEB'den Öğretmen Adaylarına Müjde  (Okunma Sayısı 1090 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CananYE
Ziyaretçi
« : Eylül 18, 2008, 09:25:30 ÖÖ »

Meb'den öğretmenlere müjde!
Milli Eğitim Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ile yapılan görüşmeleri sonuca ulaştırırken, Aralık ayında yapılması planlanan öğretmen alımlarını Ekim ayına çekti. Bakanlık, gelecek ay 10 bin sözleşmeli öğretmen alımı yapacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ile yapılan görüşmeleri sonuca ulaştırırken, Ekim ayında 10 bin sözleşmeli öğretmen alımı yapılacağını duyurdu. MEB Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, Ekim ayında alımı yapılacak 10 bin öğretmenin Kasım ayı itibariyle göreve başlayacağını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, ANKA’ya yaptığı açıklamada, 10 bin öğretmen alımı ile ilgili olarak Maliye Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki görüşmelerin sonuç aşamasın geldiğini söyledi. Yalçın, daha önce Aralık ayında yapılması planlanan öğretmen atamalarının Ekim ayında yapılacağını bildirirken, ataması yapılan öğretmenlerin Kasım ayı itibariyle görevlerine başlayacağını söyledi.

-EĞİTİM ORDUSUNA 10 BİN ÖĞRETMEN-

Yalçın, gelecek hafta içerisinde tüm illere bir yazı gönderileceğini ve okullardaki tüm öğretmen açıklarının alanlarına göre kendilerine bildirilmesini isteyeceklerini kaydederek, “Bu sayede hangi alanda, kaç öğretmen ihtiyacı olduğunu, hangi ile kaç öğretmen göndermemiz gerektiğini öğreneceğiz. Eğitim ordusuna 10 bin öğretmen daha katacağızö dedi. Yalçın, Ekim ayında yapılacak atamaların Doğu ve Güneydoğu bölgeleri öncelikli olmak üzere Tüm Türkiye’ye yapılacağını söyledi.
« Son Düzenleme: Eylül 18, 2008, 06:07:38 ÖS Gönderen: Aybüke » Logged
suclu52
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 18, 2008, 11:19:42 ÖÖ »

Hocam açıklamada hangi branştan kaç açık var öğreneceğiz yazıyor. Peki bu öğrendiklerini bizler öğrenebilecek miyiz? Yani edebiyattan kaç açık var bunu biliyor muyuz?

Sizleri çok özledim
CananYE
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Eylül 18, 2008, 01:35:49 ÖS »

Hocam açıklamada hangi branştan kaç açık var öğreneceğiz yazıyor. Peki bu öğrendiklerini bizler öğrenebilecek miyiz? Yani edebiyattan kaç açık var bunu biliyor muyuz?

Açıklama yaparlar atamadan önce. Hangi branştan kaç aday ve kaç puanla alınacağı hakkında.
Muhammed YILDIRIM
Uzman Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 18, 2008, 06:06:45 ÖS »

Öğretmen adaylarına müjde desek başlıkta, girip heyecanla bakar olduk böyle müjdelere; içinden bir şey çıkmayınca buruklaşıyoruz.

İmza atmayı sevmem parmak bassam olur mu?
CananYE
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Eylül 18, 2008, 06:13:44 ÖS »

Özür dilerim hocam, düzelttim.
fuzuliye
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Eylül 18, 2008, 07:32:58 ÖS »

Öğretmen adaylarına müjde desek başlıkta, girip heyecanla bakar olduk böyle müjdelere; içinden bir şey çıkmayınca buruklaşıyoruz.

Hocam, çıkmış işte daha ne olsun? Bu 10 binin içinde olmak isteyen, yıllardır bekleyen binlerce insan var.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM