EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 02:49:24 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: HER OKULA SİVİL POLİS  (Okunma Sayısı 3498 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
_rabia_
Yeni Üye
*

GÖZLER ANLATIR

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 21, 2007, 01:31:42 ÖÖ »

Milli Eğitim Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı ortak bir projeye imza atıyor: Yeni eğitim yılında şiddet olaylarının önüne geçmek için her okula bir sivil polis görevlendirilecek.

Yeni eğitim öğretim yılında şiddete karşı mücadele çerçevesinde her okulda bir sivil polis görev yapacak. Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı arasında yarın imzalanacak okul güvenliği protokolü çerçevesinde şehir merkezlerindeki her okul güvenlik önlemleri açısından bir polis memuruna zimmetlenecek.

Uygulama Milli Eğitim Bakanlığı'nın geçen yıl hazırladığı “şiddete karşı eylem planı” çerçevesinde hazırlandı. Her ilin Emniyet Müdürlüğü'nün görevlendireceği polisler okullarda sadece okul yöneticileri ile tanışacak, öğrenci, öğretmen ve veliler sivil görev yapacak Emniyet görevlisi ile muhatap olmayacak.

OKULDA SIKI TAKİP

Görevli polis sabah, öğle ve akşam okul giriş çıkışlarında okul önünde ve çevresinde öğrenci ve öğretmenlerin arasında bulunacak. Okul önlerinde meydana gelen olaylara müdahele edecek ve önlemlerin alınmasını sağlayacak polis, okul içerisindeki olaylara da okul müdürü tarafından davet edildiğinde müdahil olacak.

Diğer durumlarda polis okul içerisine girmeyecek. Okul önündeki şüpheli paketler, okul çevresinde uyuşturucu madde yaygınlığı, kavga gibi okul güvenliğini tehdit edecek olaylar bu görevlinin sorumluluğu altında olacak.

Sivil olarak görev yapacak polis gerektiğinde resmi elbise ile de görev yapıp, takviye emniyet gücü de çağıracak.

POLİS HAFTAYA BAŞLIYOR

Yarın Ankara Polisevi'nde imzalanacak protkolle devreye girecek uygulama İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve İl Emniyet Müdürlüklerine 2 bakanlık tarafından genelge ile duyurulucak. Önümüzdeki haftadan itibaren okullarda polislerin göreve başlaması bekleniyor.

Böylece yeni eğitim döneminde okul güvenliği daha sıkı kontrollerle gerçekleşecek. Uygulama kırsal kesimdeki okullarda yapılmayacak. Şehir merkezlerindeki yaklaşık 30 bin okulda hemen uygulamaya geçileceği belirtildi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
çolpan
Üye
**

Sensiz geçen günlerin kazası yok...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2007, 08:16:57 ÖÖ »

Güzel bir uygulama. Bakanlık velileri bu işin içine soksaydı hiç olmazsa güvenlik şirketinden ayarlasalardı. Her şeyi devlete yıkın gitsin. Bizim hemen yanımızda karakol var. Okulun nünde kırkta bir olay olsa öğretmenler, muhtar, idare ayırıyor, olay sakinleşiyor bizim polisler geliyor. Elleri belinde çocuğu da tanıyorsa" Vay kerata vay!" havasında çocuğun sırtını okşuyor nerdeyse. Buyrun bakalım ne olacak?

Vatan; ne Türkiyedir Türkler'e ne Türkistan,
Vatan; büyük ve müebbet bir ülkedir:TURAN!
zabatram
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2007, 11:31:37 ÖS »

SUPEEERR BİR UYGULAMA
bu tür uygulamalara kesinlikle ihtiyacımız vardı. Okulların polise şiddetle ihtiyacı var.. var?üniversitelere var da bize yok muuuu? Hatta anaokullarına daha çok lazımmmmm
 her okula bir kamera  da neymişşşşş caydırıcılığı yokkkkk…. okullar kameradan geçilmiyoooooor.birileri ha bire bizi gözetliyor vandaaaaşşş.
bi tuvaletler kaldı kamera konmayaaaaaaan    şeffaflaşalım efendiler…
BİRİ BİZİ GÖZETLİYORLARLA TOPLUMUN AHLAKI BOZULUUUYYOOOOR!!!! diyen sayın öğretmenlerim neden ağzınızı açmazsınız…
.efendim bu uyguluma bir iki seneye her sınıfa bir polis daha sonra her 2 öğrenciye bir polis daha sonra her 5 öğretmene 1 polis   e kadar inecek!!!!!!!........böyleeeee uzayııııp gidecek ve bir gün...
derse girdiğimizde
aman bu da ne? sınıf kamera ve polislerle dolu...vayy anasını...
e.... öğrenciler nerede? onların okulda ne işi var canım..!!!!
VE Hüseyin Çelik açıklam yapar: okullarımızda asayiş berkemal çoook yakında 24 kasım polisler gününde 25 bin polis ataması yapacaaaaaazzzz! bi de her okula 1 imam kampanyası başlamıştırrrr hayırlı olsuuuun!
bir alkış tufanı kopar  bravoooooo bravooooo
VEEEE 2011 Genel Seçimleri AKEPE nin oy oranı % 78.5  bütün öğretmenler ve de memurlar ve de sözleşmeli köleler oylarının %85.69 unu bunlara vermişşşşş..
 memur maaş Zammı açıklanır:% 0,5 + 0,5  vaşşşşşş bu parayla ne alınıııııııır
2 yumurta bir hıyaaaaaaaar!!!!!
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM