EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 02:47:51 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  
Gönderen Konu: fedakarlık  (Okunma Sayısı 4062 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
edebiyat06
Sürekli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Eylül 04, 2008, 11:56:42 ÖS »

Akif der ki:

Tükürün, milleti alçakça vuran darbelere,

Tükürün, onlara alkış dağıtan kahpelere...

Tükürün, ehli salibin o hayasız yüzüne,

Tükürün, onların asla güvenilmez sözüne...

Medeniyet denilen maskara mahluku görün,

Tükürün maskeli vicdanına asrın, tükürün...

Hele îlanı zamanında şu mel'un harbın,

"Bize efkâr-ı ûmumiyesi lazım garbın,

O da, Allah'ı bırakmakla olur" herzesini,

Halka iman gibi telkin ile, dinin sesini

Susturan abtalın idrakine bol bol tükürün!...

BİR DEFA YÜKSELEN BAYRAK BİR DAHA İNMEZ.

Bir gece Kerkük'te vurdular beni.
Geçti sokaklardan bir kızıl ordu.
İslam'ı ve Türk'ü vuruyordu kurşunlar
Peygamber kabrinde ağlıyordu.
Kürşad
VIP Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #46 : Eylül 05, 2008, 12:13:24 ÖÖ »

hüseyin çelik öğrencilere bedava dağıtılan kitapların içine konan kağıtta neler yazmış.

ücretsiz ders kitabı uygulaması sayın başbakanımızın bizzat talimatları ile hayata geçmiş bir projedir.bu fedakarlıktan sonra sizden beklediğim şey......................

ikisininde fotoğrafları var çocuklarla tayyip erdoğan diyorki;

"sizi geleceğin türkiyesine hazırlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz."

her bedava kitap dağıtımında bu broşürlerden veriyorlar.ne kadar öğrenci ve ailesine ulaşıyor tahmin edersiniz.
hepsinde çelik ve erdoğan'ın fotoğrafları oluyor.
ve yaptıkları fedakarlık.

bu tip propagandalara gerek olmazdı gerçek başbakan ve bakan olsalardı.ama onlar bunu akp propagandası haline getiriyorlar.

daha neler var neler.

bundan sonra da ülke kaynaklarının önemli bir kısmını ayırdığımız bu anlamlı proje devam edecek.(çelik)
siz gençleri ve çocukları çok seven başbakanımız..............

ben ilk başladığında ilköğretimdeydim.güzel bir ders kitabı seçerdim.keyfime diyecek yoktu.okuma parçaları süper olurdu.
sonra bir kitap geldi.bedava.bu kadar uyuz kitap mı olur.dilbilgisi işlenişi okuma parçaları.konuşamıyordum bile.
iki konuda bir Atatürkçülükle ilgili şeyler.Sizinde bildiğiniz gibi Atatürk iyidir,hastır diyordum.başka diyecek söz yok.çünkü söylenecekleri söyledim önceden.bezdim ya.
bu bedava uygulamasına deli olmuştum.
 Kızgın Kızgın Kızgın

arkadaşlar sanki sizin eleştiriler hakarete doğru kayıyor gibi.
madaratörler (yazılışı nasıldı ya)iş başına.
 Sırıtan Sırıtan Sırıtan

arkadaş çok iyi gaz vermiş sonra da ''yapmayın yav ayıp...'' valla bravo sana çok iyi iş çıkardın alkışşşş...  Sırıtan Sırıtan

<a href="http://www.fileden.com/files/2008/9/9/2089451/tanrim.swf" target="_blank">http://www.fileden.com/files/2008/9/9/2089451/tanrim.swf</a>
minerva_dada
VIP Üye

sevgisiz asla.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Eylül 05, 2008, 10:10:47 ÖÖ »

zekice ve cankursat benim dış mihrak olduğumu hemen anladı.
provakasyon yaptığımı,milleti kin ve nefrete sürüklediğimi deşifre ettiler.
artık başka kullanıcı adı bulmam gerekli. Sırıtan
bir kişiden alıntı yapıp onun söylediklerini tırnak içine alıyorsan bunun gerçekleri yansıtması gerekir.''yapmayın yav ayıp...'' böyle birşey demedim.
dediklerimin hepsi almışsın ama söylemediğimi tırnak içinde eklemişsin.alkış sana da....
burası gençlerin çokça bulunduğu bir site değil.çoğunluğumuz öğretmen.onlar benim dolduruşuma gelmezler.zaten bunu söyleyerek onları da küçültüyorsun.

benim tek kişisel yorumum:bu tip propagandalara gerek olmazdı gerçek başbakan ve bakan olsalardı.ama onlar bunu akp propagandası haline getiriyorlar.

yaşadıklarım ise:ben ilk başladığında ilköğretimdeydim.güzel bir ders kitabı seçerdim.keyfime diyecek yoktu.okuma parçaları süper olurdu.
sonra bir kitap geldi.bedava.bu kadar uyuz kitap mı olur.dilbilgisi işlenişi okuma parçaları.konuşamıyordum bile.
iki konuda bir Atatürkçülükle ilgili şeyler.Sizinde bildiğiniz gibi Atatürk iyidir,hastır diyordum.başka diyecek söz yok.çünkü söylenecekleri söyledim önceden.bezdim ya.
bu bedava uygulamasına deli olmuştum.

ikinizin bakış açısına hayran oldum.bu söylenenlere yorum getiremeyince kişiye saldırmak en kolayı.
fikriniz ne onu öğrenelelim.

« Son Düzenleme: Eylül 05, 2008, 10:53:46 ÖÖ Gönderen: minerva_dada » Logged
fuzuliye
Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : Eylül 05, 2008, 02:19:11 ÖS »

Bedava kitap dağıtanlar kağnı gölgesini kendi gölgeleri sanıyorlar. Bunun neresi fedakarlık? Çocuğuna kitap alamayacak hale gelmiş insanı hangi zihniyet yarattı?
Kürşad
VIP Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #49 : Eylül 05, 2008, 06:31:30 ÖS »

Sen bu küçültme kelimesine iyi takmışsın böyle söyleyerek şunu küçültüyorsun yok şöyle yazarak bunu küçültüyorsun.Niye küçülsünler ki öğretmenler de insan ve her insanın hassas yönleri vardır.Konuya bu hassas yönden yaklaşırsan herkes dolduruşa gelebilir veya kendi kendine zaten dolmak üzeredir sen bir damla eklersin dolar, taşar.
Alıntılar değil, söylemek istediğin aslında söylermiş gibi yaptığın şey tırnak içinde.
Bu bakış açısı anlık bişey değil,bir çok mesajlarını konularını takip ettim.Yaptığın şey şu; ortaya pimi çekilmiş bir bomba bırakıyorsun sonra geriye çekilip olayın gelişmesini takip ediyorsun.Popüler görünme adına sana destek verenleri de ortada bombanın yanında bırakıp gidiyorsun.Vah zavallılar bütün tepkiyi onlar göğüslüyor.Neden sonra ortaya çıkıp yav yapmayın hakaret etmeyin ayıptır der gibi yapmacık bir tavır sergiliyorsun.Doğrusu bunu nasıl beceriyorsun bir türlü anlamış değilim.Seni bidaha alkışlıyorum.

Bu konu hakkında ki fikrime gelince.. yarım cümlelik provakasyon kokan bişey hakkında yorum yapmam.
Eğer bir konu açacaksan net olarak ortaya koyarsın bizde fikrimizi söyleriz.Boşlukları doldur bulmacası çözmüyoruz burda.
Hadi Eyvallah Gülümseme Kahkaha Sırıtan Kızgın

<a href="http://www.fileden.com/files/2008/9/9/2089451/tanrim.swf" target="_blank">http://www.fileden.com/files/2008/9/9/2089451/tanrim.swf</a>
Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM