hüseyin çelik öğrencilere bedava dağıtılan kitapların içine konan kağıtta neler yazmış.
ücretsiz ders kitabı uygulaması sayın başbakanımızın bizzat talimatları ile hayata geçmiş bir projedir.bu fedakarlıktan sonra sizden beklediğim şey......................
ikisininde fotoğrafları var çocuklarla tayyip erdoğan diyorki;
"sizi geleceğin türkiyesine hazırlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz."
her bedava kitap dağıtımında bu broşürlerden veriyorlar.ne kadar öğrenci ve ailesine ulaşıyor tahmin edersiniz.
hepsinde çelik ve erdoğan'ın fotoğrafları oluyor.
ve yaptıkları fedakarlık.
bu tip propagandalara gerek olmazdı gerçek başbakan ve bakan olsalardı.ama onlar bunu akp propagandası haline getiriyorlar.
daha neler var neler.
bundan sonra da ülke kaynaklarının önemli bir kısmını ayırdığımız bu anlamlı proje devam edecek.(çelik)
siz gençleri ve çocukları çok seven başbakanımız..............
ben ilk başladığında ilköğretimdeydim.güzel bir ders kitabı seçerdim.keyfime diyecek yoktu.okuma parçaları süper olurdu.
sonra bir kitap geldi.bedava.bu kadar uyuz kitap mı olur.dilbilgisi işlenişi okuma parçaları.konuşamıyordum bile.
iki konuda bir Atatürkçülükle ilgili şeyler.Sizinde bildiğiniz gibi Atatürk iyidir,hastır diyordum.başka diyecek söz yok.çünkü söylenecekleri söyledim önceden.bezdim ya.
bu bedava uygulamasına deli olmuştum.

arkadaşlar sanki sizin eleştiriler hakarete doğru kayıyor gibi.
madaratörler (yazılışı nasıldı ya)iş başına.
arkadaş çok iyi gaz vermiş sonra da ''yapmayın yav ayıp...'' valla bravo sana çok iyi iş çıkardın alkışşşş...