|
minerva_dada
|
 |
« : Eylül 04, 2008, 10:19:56 ÖS » |
|
hüseyin çelik öğrencilere bedava dağıtılan kitapların içine konan kağıtta neler yazmış.
ücretsiz ders kitabı uygulaması sayın başbakanımızın bizzat talimatları ile hayata geçmiş bir projedir.bu fedakarlıktan sonra sizden beklediğim şey......................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suclu52
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 04, 2008, 10:23:05 ÖS » |
|
Sizce ne olabilir? Yuh artık gerçekten öyle bir not iliştirmiş mi?
|
|
|
|
|
|
Sizleri çok özledim
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 04, 2008, 10:27:02 ÖS » |
|
ikisininde fotoğrafları var çocuklarla tayyip erdoğan diyorki;
"sizi geleceğin türkiyesine hazırlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suclu52
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 04, 2008, 10:28:29 ÖS » |
|
Evet hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyorlar. Ülkemin nesi var nesi yok her şeyi satıyorlar. Hiç bir fedakarlıktn kaçınmayan başbakan ve kurmaylarına bir alkış lütfen. 
|
|
|
|
|
|
Sizleri çok özledim
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 04, 2008, 10:32:16 ÖS » |
|
her bedava kitap dağıtımında bu broşürlerden veriyorlar.ne kadar öğrenci ve ailesine ulaşıyor tahmin edersiniz. hepsinde çelik ve erdoğan'ın fotoğrafları oluyor. ve yaptıkları fedakarlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edebiyat06
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 04, 2008, 10:32:23 ÖS » |
|
Bu Yahudi uşakları her şey yaparlar. Onlar kendi çocuklarını yetiştirsinler önce.Alınılarındaki kara lekeleri silsinler de öyle gelsinler. Türk evladını Yahudi uşakları yetiştiremez.
|
|
|
|
|
|
BİR DEFA YÜKSELEN BAYRAK BİR DAHA İNMEZ.
Bir gece Kerkük'te vurdular beni. Geçti sokaklardan bir kızıl ordu. İslam'ı ve Türk'ü vuruyordu kurşunlar Peygamber kabrinde ağlıyordu.
|
|
|
|
edebiyat06
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 04, 2008, 10:34:32 ÖS » |
|
Ben ilkokuldayken benim kitaplarım da bedavaydı. O zaman böyle ucuz propagandalar yoktu. Bekle RTE .Balta döner sap döner,gün gelir hesap döner.
|
|
|
|
|
|
Bir gece Kerkük'te vurdular beni. Geçti sokaklardan bir kızıl ordu. İslam'ı ve Türk'ü vuruyordu kurşunlar Peygamber kabrinde ağlıyordu.
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 04, 2008, 10:37:08 ÖS » |
|
bu tip propagandalara gerek olmazdı gerçek başbakan ve bakan olsalardı.ama onlar bunu akp propagandası haline getiriyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suclu52
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 04, 2008, 10:40:55 ÖS » |
|
Bu propangandanın benzerini sağlık sektöründe de yaptılar. Tüm hastanelerde geçen yıl bizden önce ve bizden sonra diye broşürler vardı. Ya bu adamalar nasıl bir Türk de böyle bir iş yapıyorlar. Büyük konuşmak istemiyorum ama inşallah ileride benim öğrencilerimin arasından böyle insanlar çıkmaz. Kendimden utanırım.
|
|
|
|
|
|
Sizleri çok özledim
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 04, 2008, 10:43:00 ÖS » |
|
daha neler var neler.
bundan sonra da ülke kaynaklarının önemli bir kısmını ayırdığımız bu anlamlı proje devam edecek.(çelik) siz gençleri ve çocukları çok seven başbakanımız..............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edebiyat06
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 04, 2008, 10:46:38 ÖS » |
|
Kardeş bunlar Türk değil ki.Kendileri söylüyorlar.RTE : Ben Gürcüyüm,eşim Kürt diyor.Çelik: Babam Arap,annem Kürt ben şimdi neyim diyor. Bakanları ABD vatandaşları,danışmanları Türk olmayan yaratıklar. Anlayacağınız Türk milletinin başındaki Türk değil.Türk olsa Türkün yurdunu satarken canı yanar,vicdanı sızlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suclu52
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 04, 2008, 10:47:05 ÖS » |
|
Ama yinede adamlara helal olsun hiç bir şeyden korkmadan göz göre göre istediklerini yapıyorlar. Harbiden helal olsun.
|
|
|
|
|
|
Sizleri çok özledim
|
|
|
|
suclu52
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 04, 2008, 10:49:57 ÖS » |
|
Kardeş bunlar Türk değil ki.Kendileri söylüyorlar.RTE : Ben Gürcüyüm,eşim Kürt diyor.Çelik: Babam Arap,annem Kürt ben şimdi neyim diyor. Bakanları ABD vatandaşları,danışmanları Türk olmayan yaratıklar. Anlayacağınız Türk milletinin başındaki Türk değil.Türk olsa Türkün yurdunu satarken canı yanar,vicdanı sızlar.
Haklısın kardeşim. Bizler utanmalıyız böyle insanları lider diye başımıza getirdik. Leman gazetesinin bir kapak resmi vardı çok güzel. bulup hemen buraya koyacağım. Her şeyi çok güzel anlatıyor resim.
|
|
|
|
|
|
Sizleri çok özledim
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 04, 2008, 10:52:21 ÖS » |
|
ben ilk başladığında ilköğretimdeydim.güzel bir ders kitabı seçerdim.keyfime diyecek yoktu.okuma parçaları süper olurdu. sonra bir kitap geldi.bedava.bu kadar uyuz kitap mı olur.dilbilgisi işlenişi okuma parçaları.konuşamıyordum bile. iki konuda bir Atatürkçülükle ilgili şeyler.Sizinde bildiğiniz gibi Atatürk iyidir,hastır diyordum.başka diyecek söz yok.çünkü söylenecekleri söyledim önceden.bezdim ya. bu bedava uygulamasına deli olmuştum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 04, 2008, 10:55:54 ÖS » |
|
arkadaşlar sanki sizin eleştiriler hakarete doğru kayıyor gibi. madaratörler (yazılışı nasıldı ya)iş başına.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|