EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 02:46:48 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: EŞ DURUMU ATAMALARI  (Okunma Sayısı 3522 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mor1
Ziyaretçi
« : Nisan 10, 2008, 02:04:30 ÖS »

Arkadaşlar ben edebiyat öğretmeni olarak örneğin İzmir'e atansam eşimi de önceden eş durumundan atıyorlardı.Şimdi bu değişmiş ama tam bilmiyorum.Eşim Biyoloji öğretmeni.Yeni yasaya göre tercih edeceğimiz ilde ikimizin branşında da açık olması mı gerekiyor?Nasıl oluyor?Hemen ataması yapılır mı?Bilginiz var mı?
meryozcan
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ağustos 06, 2008, 10:32:43 ÖS »

Dün özre bağlı kılavuz yayınlandı...Eş durumu ile ilgili dediğiniz şekilde bir açıklama göremedim hocam...
Bu arada hatırlatayım başvurular 06- 20 Ağustos tarihlerinde yapılacak...
hasret_vuslat
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 06, 2008, 11:41:30 ÖS »

Arkadaşlar ataması Türk edebiyatı ve dil ve anlatım olanlar sizden bir ricam olacak. Ben il içi tayin istedim. 2 okul görünüyor . Merak ettim il dışı atama isteyeceklere de mi aynı okullar görünüyor. İskenderun hatay a eş durumundan tayin isteyecekmiş gibi bakarsanız ve bana hangi okulların açık olduğunu söylerseniz çok memnun olurum.
meryozcan
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ağustos 07, 2008, 09:53:11 ÖÖ »

Hocam eşi Hatay'da çalışanlar ancak bakabilir...Ben de eş durumundan tayin isteyeceğim. Eşim Bursa'da; çalıştığı yer büyükşehire bağlı olduğu için seçeneğim fazla...Allah yardımcınız olsun inşallah istediğiniz yere gidersiniz...  Göz kırpan
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM