|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 18, 2008, 11:35:15 ÖS » |
|
Ya geçen yılın belgelerini elimde gezdirmiyorum. İdareden çıkarıp beraber incelemiştik. Sen de dene. Sonradan mırın kırın etmesinler, ayrıntılı görüş baştan. Çünkü bir yığın saçmalık buluyolar engellemek için bazen. Alacağın para devleti çökertebilir çünkü. Gidersen de geri gel. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 18, 2008, 11:35:34 ÖS » |
|
Fuzuliye ben 6 saat üzerindekilere ücret verilmiyor diye biliyordum. Yönetmeliğe göre öğle tatili dinlenme zamanıdır, herhangi bir etkinlik yapılamaz. Deniliyor. Bakalım yönetmeliğin kendisini arıyorum bulursam paylaşırım. Aslında sorunu çıkaran Müfettişler ve milli eğitim. Bazı yerlerde öğle arası da çalışmaların yapıldığını duymuştum hafta içi. Tabi duymak yeterli olmuyor. 
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 18, 2008, 11:44:22 ÖS » |
|
8 en az öğrenci sayısı mery. Ücret olarak 6 evet en fazla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 18, 2008, 11:46:00 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 18, 2008, 11:47:24 ÖS » |
|
Anladım fuzuliye. 8 öğrenci 
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 18, 2008, 11:50:46 ÖS » |
|
Tembelsin dada tembeell. Öğrencilerine okuttur yarın özet iste bi de olsun bitsin. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 19, 2008, 10:25:03 ÖS » |
|
Tembelsin dada tembeell. Öğrencilerine okuttur yarın özet iste bi de olsun bitsin.  çok uzun okumadım.  son soru  1 ders saati mi yazmak gerek yoksa 1 saat mi? ikisi de 40 dakika mı demek?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 20, 2008, 03:12:21 ÖS » |
|
İkisi de okulundaki ders saatini karşılar. 40 veya 45 '
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 20, 2008, 10:34:27 ÖS » |
|
Arkadaşlar, öğle arasında egzersiz yapmak yasak. Öğrencilerin dinblenme saatlerinde egzersiz yapılamaz. Bir de okulda sizden başka egzersiz yapan varsa ücret ödenirken onların egzersiz saatleri de dikkate alınıyordu. Biz hesaplamıştık. Beden eğitimci arkadaş da yapıyordu. İkimize de tam 6'şar saat ödenemiyordu. (okuldaki ders saati sayısıyla da alakası vardı galiba.) Bir de yaptığınız sosyal etkinliği eğitim bölgenizde gösterecekseniz okuldaki yazı inceleme kuruluna onaylatmanız yeterli. Eğitim bölgesi dışında gösteri yapılacaksa il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine göndermeniz gerekiyor. Bunu birçok idareci bilmiyor ve metinleri istiyorlar. Aklınızda bulunsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maviyıldız
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 20, 2008, 10:46:07 ÖS » |
|
ben de egzersiz yaptım 2006yılında . yıl sonunda sahnelendi ama okulun tanıtım programı haline geldi. tabi bu durumda bilgisayar öğretmenini de işe kattık dersler aksamaya başladı doğal olarak.bir sürü iş çıktı.ben bu konuda uyarıldım ve çok sinirlendim hem okulun tanıtım programını hazırlayacaksın hem de bilgisayar öğretmeninin uygun saatlerini ayarlayacaksın canım çıktı.ilk ve son oldu benim için .işin garip tarafı beden, satranç gibi egzersizlere okul idaresi bu kadar sorun çıkarmadı. yapıp yapmadıklarına bile bakmadılar. ama iş edebiyatçılara gelince ajan gibi çalışıyorlar o yüzden hiç bulaşmayın bence. başınızı da ağrıtmayın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 27, 2008, 10:24:56 ÖÖ » |
|
Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Başvuru No : .......... Cevap Metni : Sayın; ....... M.E.B. Pensonel Genel Müdürlüğünün 26.12.2006 tarih ve 13.08.0.PGM.0.23.01.02.4-4084/102979 sayılı 2006/97 Genelge esaslarına göre işlem yapılması gerekmektedir. İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir BAKANLIKTAN GELEN CEVAP. ÖĞLE ARASI EGZERSİZ YAPILABİLİR MİYDİ SORU. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 27, 2008, 10:30:00 ÖÖ » |
|
peki neymiş bu genelge ve eklerdeki bilgi
yapılabilir mi?
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #28 : Eylül 27, 2008, 10:33:39 ÖÖ » |
|
peki neymiş bu genelge ve eklerdeki bilgi
yapılabilir mi?
kısaca net cevap verilmemiş. ve illerdeki milli eğitime bırakılmış.ya da müdüre
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #29 : Eylül 27, 2008, 10:38:00 ÖÖ » |
|
ilköğretim müfettişleri geldi bu hafta okula ve yapamayacağımızı söylediler sorun çıkabilir haftasonu yapın dediler
müdüre de pek kalmıyor galiba
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|