yekavaz
Yeni Üye
|
 |
« : Ağustos 28, 2008, 12:48:24 ÖÖ » |
|
arkadaşlar bu yıl (2008/2009) şiir dinletisi yapmak egzersiz sayılmayacak dolayısıyla da egzersiz ücreti alamayacak diye bir söylenti var.Bilen duyan varsa paylaşsın lütfen !
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 21, 2008, 05:03:05 ÖS Gönderen: Aybüke »
|
|
|
|
|
|
siyahsemazen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 28, 2008, 12:52:24 ÖÖ » |
|
hocam bırakın da vermesinler açıkcası para almak maksadıyla şiir dinletisi yapan hocalarımı da kınıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yekavaz
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 28, 2008, 12:55:02 ÖÖ » |
|
hocam mevzu para değil sadece sormak istedim tiyatro sergileyecek salonunuz yoksa dinleti yapmak zorunda kalıyorsunuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyahsemazen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 28, 2008, 12:59:21 ÖÖ » |
|
şahsi kanaatimi söyledim ben de 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 28, 2008, 01:31:54 ÖS » |
|
Zaten verilmiyordu. En son 2006'daki yönetmelikle konular ve alanlar sınırlandırılmştı. Orada şiirle ilgili bir bölüm yoktu. Fonetik sanatlarla ilişkilendirilebilirdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 28, 2008, 01:52:04 ÖS » |
|
Şiir dinletisini egzersiz olarak yapan arkadaşlarım oldu geçen sene.
Edebiyat öğretmeni olarak sizden belli bir çalışma bekleniyor. Bu da emek ve zaman istiyor. Burada konunun para olmadığı açık bence de.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 18, 2008, 10:58:58 ÖS » |
|
hocam bırakın da vermesinler açıkcası para almak maksadıyla şiir dinletisi yapan hocalarımı da kınıyorum  para için öğretmenlik yapan arkadaşları kınıyorum. para için dershanede çalışanları kınıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 18, 2008, 11:04:05 ÖS » |
|
1 buçuk saatlik öğle arası var. öğrencilerin epey bir kısmı eve gitmiyor.okuldalar. 40 dakikalık egzersiz yapılabilir mi? öğle arası yasal mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 18, 2008, 11:05:54 ÖS » |
|
Ben değil diye biliyorum ancak yapanlar var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 18, 2008, 11:08:36 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 18, 2008, 11:10:50 ÖS » |
|
tam en az öğrenci sayısı kaç olabilir diye soracaktım.cavabı buldum doğruysa
En az öğrenci sayısı, oluşturulacak grup veya çalışma konusuna göre okul müdürlüklerince belirlenir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 18, 2008, 11:13:17 ÖS » |
|
En az 8 öğrenci diye geçiyor fakat bizden müdür 12 yazmamızı istemişti sonradan bırakanlar oluyor diye.
Öğle arasını planda gösteremezsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 18, 2008, 11:15:47 ÖS » |
|
En az 8 öğrenci diye geçiyor fakat bizden müdür 12 yazmamızı istemişti sonradan bırakanlar oluyor diye.
Öğle arasını planda gösteremezsin.
bu söylediklerin sanırım duydukların. bu dediklerin varsa bu bilgilere nereden ulaşabilirim. ben öğle arası yapacaksam öğle arası yazarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 18, 2008, 11:27:54 ÖS » |
|
Hayır tiyatro egzersizi yaptım. Ders Dışı etkinlikler Yönetmeliğine bakmışsındır zaten. Orada var. 8 diye geçer en az. Öğle arası yazarsan kabul edilmez. Öğrencilerin hakkını gasp etmiş sayılırsın. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 18, 2008, 11:30:05 ÖS » |
|
Hayır tiyatro egzersizi yaptım. Ders Dışı etkinlikler Yönetmeliğine bakmışsındır zaten. Orada var. 8 diye geçer en az. Öğle arası yazarsan kabul edilmez. Öğrencilerin hakkını gasp etmiş sayılırsın.  okuldan çıkan öğrenciler hemen egzersize alınıyor bu da gasp o zaman. yazılı bir belge yok elinde belli. sordum e bilgi edinmeden bakalım ne cevap gelecek. yazarım buraya. bütün mesajlarımı silip gitmezsem. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|