EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 02:39:12 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bakanlığa şikayet!!  (Okunma Sayısı 3224 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çamur
VIP Üye

Sessizliğin sırrı, dudaklarında. ..

Üyelik Bilgileri
« : Mart 26, 2011, 09:32:38 ÖS »

Sevgili öğretmenlerim, bu ülkenin Milli Eğitiminden sorumlu olan insan yakın bir zamanda bir açıklama yaptı. Belki forumda yer verildi bu habere. Bilmiyorum. 40 bin öğretmen getireceğini duyurdu. Bu benim gözümde tüm öğretmenlere yapılmış bir hakarettir. Aşağıda verdiğim linkten bakanlığa şikayet dilekçeleri göndererek bu durumun önüne geçmeyi istiyoruz. Bu konuda duyarsız kalmayacağınıza inanıyorum.

http://bilgiedinme.meb.gov.tr/Internet/onbasvuru.aspx?kurum=meb

Başvuru şu şekilde yapılıyor:

1.Adım; Linki açın TC kimlin No ve email adresinizi girin, onay verin
2.Adım; E- posta adresinize gelecek olan aktivasyon mailinde GERÇEK KİŞİ altındaki linke bağlanın
3.Adım; Açılacak olan sayfadaki istenenleri doldurun ve formunuzu yollayın
4. Adım; Gönderinizi gerçekleştirdikten sonra TAKİP NUMARAnızı kaydedin.

Örnek yazı olarak bunu gönderebilirsiniz:
40 BIN YABANCI OGRETMEN ALIMINI PROTESTO EDIYORUZ.

FATIH PROJESI KAPSAMINDA UYGULANMASI DUSUNULEN 40 BIN YABANCI OGRETMEN ALIMINI KINIYORUZ. ON BINLERCE OGRETMENIN ATAMASI YAPILMAZKEN VE OGRENIM GORMEKTE OLAN OGRENCILERIN ONUNDE KPSS ENGELI VE KAYGISI VAR IKEN 40 BIN YABANCI OGRETMEN ALIMI ILE HERKESI ISSIZ VE UMUTSUZ BIR GELECEGIN BEKLEDIGI ACIKTIR.

YILDA ORTALAMA 1000-2000 ARASI KADROLU VEYA SOZLESMELI INGILIZCE OGRETMENI ATAMASI YAPILIRKEN VE DE MALI BUTCENIN YETERSIZLIGI BAHANE EDILIRKEN NASIL OLURDA YILDA 10 BIN YABANCI OGRETMEN ALIMI ISTENMEKTEDIR.

BU UYGULAMAYI VE YASAYI YUZLERCE INGILIZCE OGRETMENLIGI OGRENCILERINE, ATAMASINI BEKLEMEKTE OLAN VE TURKIYENIN HER KOSESINDE OGRETMENLIK YAPMAKTA OLAN OGRETMENLERIMIZE HAKARET OLARAK KABUL EDIYOR VE TASARININ REDDINI TALEP EDIYORUZ.

Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM