EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 02:35:12 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ACİL CEVAP VERİN LÜTFEN!  (Okunma Sayısı 1969 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
narin
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Mart 25, 2008, 10:12:48 ÖÖ »

Arkadaşlar şu an benim için belirsizlik içeren bir konuda görüşlerinize,bilgilerinize başvurmak istiyorum.Geçen hafta sosyal bilimler lisesine atandım.2006 ve 2007 yılında yapılan seçme sınavlarının ikisini de kazanmıştım.Ancak başvurum sadece değerlendirme formuna göre kabul edildiği için o şekilde başvurdum ve atandım.Duyduğuma göre açılan bir dava sonucu ek 3 değerlendirme formuna göre atanaların atamaları iptal edilecekmiş.Bu konuda bilgisi olanlar varsa lütfen beni aydınlatsınlar.Teşekkür ederim.

haddeden geçmiş nezaket yal-ü bal olmuş sana
mey süzülmüş şişeden ruhsar-ı al olmuş sana
aytoldı
Uzman Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 25, 2008, 11:29:16 ÖÖ »

2005/73 sayılı genelgeye göre atananlar iptal edildi. O zamanki "değerlendirme formunda" komisyanlara verilen "takdir puanı (ödül belgesini kast etmiyorum)" vardı.

Şimdilik iptal edilen 2005/73 genelge. Son atamaların iptali söz konusu değil. Ancak birçok insan 2005'e emsal olduğu için son atamalara dava açılacağını söylüyor.
Eğer sizin atamanızda da "takdir puanı" varsa bu mahkemeye taşınabilir.

Ben Anadolu lisesinde çalışıyorum. 2005/73 ile atanan arkadaşlarımız il içi tayin isteyince ekranda Anadolu türü okullar açılmıyor. Yani sistem o arkadaşları "Anadolu lisesi öğretmeni" olarak görmüyor. İş biraz karışık, herkes mağdur olmuş durumda.
« Son Düzenleme: Mart 25, 2008, 11:31:20 ÖÖ Gönderen: aytoldı » Logged

Bu Ay Toldı aydı, söz asgı ulug
Yirinçe tüşürse bedütür kulug
narin
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 25, 2008, 08:19:13 ÖS »

Teşekkür ederim aytoldı.

haddeden geçmiş nezaket yal-ü bal olmuş sana
mey süzülmüş şişeden ruhsar-ı al olmuş sana
aslı
Sürekli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 29, 2008, 01:05:38 ÖÖ »

düz lise iken anadolu lisesi olan okullardaki öğretmenler okullarında kalmıştı ve anadolu lisesi öğretmeni olmuştu şimdi onlarada yol göründü.bu arada son atama ile ilgili kararnameler geliyormuş ama aynı zamanda bu atama ile ilgili yürütmeyi durdurma ve iptal davası açılmış durumda.büyük ihtimallede kazanılır.
yekavaz
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 04, 2008, 11:22:58 ÖÖ »

bir şey danışacaktım anadolu lisesine başvuru kabul edildiğinde gitmeme hakkımız var mı şu an düz lisede çalışıyorum meslek liselerinin anadolusunu tercih edip de istemediğim yer olursa okulumda kalabilir miyim
meryozcan
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Eylül 04, 2008, 10:11:58 ÖS »

Kalabilirsin yekavaz öyle bir hakkın var...
yekavaz
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 06, 2008, 12:34:57 ÖS »

teşekkür ederim meryozcan Gülümseme
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM