|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 28, 2008, 01:16:28 ÖÖ » |
|
ekmek su tuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 28, 2008, 01:17:04 ÖÖ » |
|
Derin huzurlu bir uyku..
|
|
|
|
|
|
"Artik cok gec' ve "henuz cok erken". Bu iki an'in daraltildigi bogazda saliniyoruz.'
Tugrul Ediz
|
|
|
|
CananYE
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 28, 2008, 01:17:28 ÖÖ » |
|
Çay, deniz, Marlboro Light
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KürŞad
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 28, 2008, 01:18:43 ÖÖ » |
|
Çay, deniz,  Marlboro Light 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CananYE
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 28, 2008, 01:19:07 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 28, 2008, 01:35:39 ÖÖ » |
|
Mavi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meLankoLia_Rap_ÅŸiiR
Newbie
ßiR ßen vaRım.ç0k sn vaRsın...
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 03, 2008, 11:18:34 ÖS » |
|
içten geLeRek samimi ßiR güLümseyiştiR...
|
|
|
|
|
|
When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face I came to know is missing too When you're gone
|
|
|
ozgur_20
Newbie
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 26, 2008, 11:44:41 ÖS » |
|
Hüzünün,acının,kederin vs sona erdikten sonra yaşadığımız duygudur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rehin
Newbie
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 05, 2008, 06:46:04 ÖS » |
|
bir yaz günü kırlarda gezinmektir...
|
|
|
|
|
|
mende sıgar iki cihan,men bu cihana sıgmazam
|
|
|
ercem
Newbie
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 06, 2008, 10:42:33 ÖÖ » |
|
Mutluluk anne olmaktır. Mutluluk tüm gece ateşler içinde yanan çocuğunun sabah iyi olmasıdır. Mutluluk bebeğin parmağını sıkıca sıkmasıdır. Mutluluk gülümsemektir. Mutluluk bardağın yarısını dolu görmektir. Mutluluk yanında olmasada uzaklarda bir yerlerde dostlarının var olduğunu bilmektir. Mutluluk yemek yemek. Mutluluk su içmektir. Mutluluk sabah kalktığın zaman günaydın demek. Mutluluk elini uzattığında sana uzanan bir el. Mutluluk sıcak bir hırka. Mutluluk yeşeren bir umut ve o umuda sıkıca sarılmaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaPpErTuAr
Newbie
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 19, 2008, 06:19:15 ÖS » |
|
bende mutluluk allaha yakın olmaktır, onun varlıgını hıssetmektır,ona sıgınmak ve ona guvenmektır,ondan baska mutluluk yoktur, ki varsada gelıp gecıcdır,kalıcı mutluluk allaha sıgınmaktır.bısey ıstersın ama o an mutlu olursn alsm en mutlu ben olcam dersın ama hayır o gelıp gecıcıdır yarn baska bısey ıstersın bu sefer onu dersın ama en kalıcı mutlulk allaha sıgınmak onu sevmek ve kendını onda bulmaktır ben bunu bılır buna ınanır ve bu yolda gıderım:))) tesekkürler...! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 23, 2008, 12:19:41 ÖÖ » |
|
Yilbasi Tatilini Turkiye'de gecirebilirsem, sanirim bu benim icin en buyuk mutluluk olur..
|
|
|
|
|
|
"Artik cok gec' ve "henuz cok erken". Bu iki an'in daraltildigi bogazda saliniyoruz.'
Tugrul Ediz
|
|
|
|
aytoldı
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 23, 2008, 10:32:43 ÖÖ » |
|
"Masumiyet Müzesi"nden önce birden fazla mutluluk tanımı yapabilirdim ancak bu kitaptan sonra benim için mutluluğun tanımı şudur: "Mutluluk, sevdiğine yakın olmaktır."
|
|
|
|
|
|
Bu Ay Toldı aydı, söz asgı ulug Yirinçe tüşürse bedütür kulug
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 23, 2008, 01:24:51 ÖS » |
|
Aytoldı kardeşim sevdiğimiz başka birine yakınsa bu da en büyük mutsuzluktur.
|
|
|
|
|
|
* Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur, * Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur, * Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş Bulur, * Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir...
|
|
|
|
Æ’uzuâ„“Ñ—yÑ”
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 23, 2008, 01:30:17 ÖS » |
|
"Masumiyet Müzesi"nden önce birden fazla mutluluk tanımı yapabilirdim ancak bu kitaptan sonra benim için mutluluğun tanımı şudur: "Mutluluk, sevdiğine yakın olmaktır."
Mutluluğa yakın olmak mutluluğun kendisidir diyor kitapta bu konuyla ilgili özetle. Mutlu olmak mutluluğun bitmesi anlamına geliyor belki de. "İnsan mutlu olduğu ânın o an olduğunu yıllar geçtikten sonra anlıyor. Belki de mutluluğu korumanın bir yolu mutluyken en mutlu ânı yaşadığını bilmeden yaşamak..." " 'Her insan hayatın güzel bir şey olduğunu, amacının da mutlu olmak olduğunu bilir. Ama sonra yalnızca aptallar mutlu olur. NAsıl izah edeceğiz bunu?' dedi babam." Masumiyet Müzesi' nden.
|
|
|
|
|
|
Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız. Konfüçyus
|
|
|
|