EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 11:46:29 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 'Hayalimde Okuyan Ülke TÜRKİYE' hiyaye yardım edin lütfen:(  (Okunma Sayısı 1137 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mckarakul0
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Mart 06, 2010, 10:35:33 ÖÖ »

Arkadaşlar 11.sınıf tm öğrencisiyim dil ve anlatım hocamız 'hayalimde okuyan ülke TÜRKİYE'konu başlığında bir hikaye yazacaksınız dedi.Hikayenin özelliklerini göz önünde bulundurarak bir hikaye yazabilirmisiniz? Ya da en azından giriş kısmı hakkında veya nasıl yazacağım hakkında biraz bilgi verirseniz çok teşşekkür ederim.yardımlarınız için şimdiden çok teşşekkür ederim...
Edebiyat Öğretmeni
Site Yöneticisi
VIP Üye

Calİmero

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2010, 01:02:44 ÖÖ »

Aylardan beri hiçbir şey yapmamış ve şimdi sıkışmış bir öğrenci daha. Kusura bakma ama burada dönem ödevi yapmak için bulunmuyoruz biz ÖĞRETMENLER. Hani sen arkadaşlar demişsin ya.
mckarakul0
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 25, 2010, 09:04:24 ÖS »

Sayın hocam ben sıkışmadım sadece sizlerin engin bilgilerinizden faydalanmak istedim ve ayrıca bizim okuldaki hocamız dönem ödevinin konusunu çok geç verdi ama gerek de kalmadı zaten dil ve anlatım bölümünde sağolsun bir hocamız hikayenin girişi hakkında biraz bilgi verdiği nasıl yapacağı konusunda allahh razı olsun hepinizden...SaYGıLarr
naznaznaz
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2010, 11:44:15 ÖS »

Yardımları suistimal etmeyiniz.!
 Ödev yardımı adı altında kompozisyon yarışmasına konu almak hoş bir davranış değildir. Bu yapılan hem yardımda bulunan değerli öğretmenlere  hem de gerçketen ödevinde yardıma ihtiyaç duyanlara ya da duyacak olanlara saygısızlıktır. Biraz daha saygı ve biraz daha dürüstlük lütfen...   
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM