edebiyatogretmeni.net forum
Ocak 09, 2009, 12:13:46 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Öğrenciler  (Okunma Sayısı 135 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilknur özcan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 12, 2008, 06:20:10 ÖS »

sizce bir öğrencinin günlük programı nasıl olmalı?(ama dershaneye gitmeyen öğrenciler için)
pınarr
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 12, 2008, 07:48:35 ÖS »

ben öğrenci değilim ama fikrimi paylaşmak istedim.Bence öğrenciliği boyunca planlı çalışmamış birinin birden planlı çalışmaya başlaması oldukça zor.Çünkü planlı çalışmak da bana göre bir hayat tarzı ve bu birden kazanılmıyor.Plandan önce insan amacını belirlemeli ve bu amaca gerçekten ulaşmak istemeli.Bu istek zaten kişiyi belli bir planın içine sokar diye düşünüyorum.
ilknur özcan
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 13, 2008, 01:14:22 ÖS »

sana çok katılıyorum pınar bir arkadaşımla sohbet ederken bana bu soruyu sormuştu ilk önce bu soruya bir anlam veremedim sonra da senin gibi düşündüm.Zaten planlı çalışmak bir hayat tarzıdır hemen kazanılabilinecek birşey değildir.Amam siz yinede bu konudaki yorumlarınızı yazın.
minerva_dada
Hero Member

sevgisiz asla.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 13, 2008, 01:32:26 ÖS »

sizce bir öğrencinin günlük programı nasıl olmalı?(ama dershaneye gitmeyen öğrenciler için)
bence ilk önce dersi tam olarak dinlemelidir.aktif olmalı,not tutmalı,anlamadığı yerleri sormalı.bunu yaparsa günlük programında derse daha az yer verebilir.
öğrenci düzenli çalışmasa da hedeflerini belirlerse düzenli çalışmaya başlayabilir.

Minerva'nın Baykuşu ancak ve ancak alacakaranlıkta uçmaya başlar.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Saglik
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!