EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 09:43:52 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ''BAŞARILI İNSANLAR MI KENTLERİ OLUŞTURUR;KENTLER Mİ BAŞARILI İNSAN OLUŞTURUR.  (Okunma Sayısı 3034 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lâle
Site Yöneticisi
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ocak 14, 2010, 09:21:26 ÖS »

Karşı bir fikir de olsun dedik, işin içinden çıkamıyoruz... Sırıtan
Bu arada cevap anahtarına aynen şöyle yazmışım:
Vücuttan doğal su kaybetme yolları:
1.Böbreklerden
2.Deriden
3.Akciğerlerden
4.Kentlerden
...
 Kahkaha Sırıtan
Yusuf
Site Yöneticisi
Uzman Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ocak 14, 2010, 10:03:38 ÖS »

Karşı görüş sunduğunuz için teşekkür ediyorum Lale hocam, zihin egzersizi yapmış olduk. Yeni münazaralarda yeniden tartışırız inş. Sizinle tartışmak güzeldi.

"...memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler."
Lâle
Site Yöneticisi
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ocak 14, 2010, 10:09:21 ÖS »

Sizinle tartışmak da öyle hocam.
Ben teşekkür ederim.
divane_gazeller
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ocak 16, 2010, 12:14:55 ÖS »

Bu konuda daha önce yazdıklarım site yeni sunucuya taşındığından silinmiş olacak. o yüzden yeniden yazıyorum.
Sanırım bu teze  Grigory  Petrov'un "Beyaz Zambaklar Ülkesinde" adlı eseri en güzel örnektir. Bataklıklardan insanların azim ve başarısıyla nasıl bir "Beyaz zambaklar Ülkesi" ortaya çıkarıldığı anlatılıyor. Sonra tarihi boyunca defalarca felaketlere maruz kalmış Japonya'nın nasıl her defasında ayağa kalktığı. Ya da Ayşe Kulin'in "Umut" kitabında da değinildiği bir zamanlar bataklıklar şehri olan Adana'nın nasıl Türkiye'nin tarım ve sanayi bölgesi haline geldiği. Bütün bunları gerçekleştirenler başarılı insanlar değil midir? Ya da önümüzde daha büyük bir örnek var: Atatürk. Avrupalı devletler tarafından hasta adam diye nitelendirilen  ve kendi aralarında dilim dilim bölüştürülen temeli 650 yıla dayanan Osmanlı Devletin'den koca bir Türkiye Cumhuriyeti' ortaya çıkarmak sanırım bir tesadüf değildir. Tabiki başarılı insanların ürünüdür.
mikail07
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ocak 17, 2010, 09:24:41 ÖS »

Birçoğunuz öğretmensiniz.Ben 8.sınıf öğrencisiyim.Burada bana yardımda bulunan öğretmenlerime teşekkür ediyorum.Sağ olun.
« Son Düzenleme: Ocak 18, 2010, 12:15:04 ÖS Gönderen: korkmazerbil » Logged
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM