|
kerpeten1907
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 10, 2009, 11:30:54 ÖS » |
|
Yarın hafta ortası, ortadaki renk de yeşile çalıyor gibi. Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kızıl ile kara
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 11, 2009, 08:10:53 ÖÖ » |
|
hepsini tek tek denedim, ben de yeşilde karar kıldım, ama parlak olan yeşil değil de orda sarının yanındaki var ya, o işte.. 
|
|
|
|
|
|
"Bütün iş Tahir'le Zühre olabilmekte, yani yürekte..."
|
|
|
|
canan75
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 11, 2009, 08:36:29 ÖÖ » |
|
Mor bir harika
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sivasaöl
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 11, 2009, 04:57:02 ÖS » |
|
Bol buldum ya sürekli renk değiştiriyorum. Saygılarımla...
ben de
|
|
|
|
|
|
bir kız öğrenciyi başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek,İstiklal savaşı başlarında ve maraş ta, düşmanlar tarafından başörtüsü çıkarılıp düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir. necip fazıl kısakürek...
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 11, 2009, 08:23:10 ÖS » |
|
Ben de değiştiriyorum sürekli; eflatun, lila, lila, eflatun. Forum renginin kişisel olması; herkes kendi rengiyle gelsin, gökkuşağı olalım, anlamında Günay.  Şimdi ağliycimm. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 11, 2009, 11:17:43 ÖS » |
|
Ben de değiştiriyorum sürekli; eflatun, lila, lila, eflatun. Hıh işte tam ben de bunu yazacaktım. Kırmızı dedim ama değiştirip duruyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 12, 2009, 11:55:41 ÖS » |
|
neler oldu buralarda ah bu değişim aşkı  ben mor halini merak ettim eski halide fena değildi ya neyse bakalım bir daha ki gelişimde ne göreceğim fikirlerinize sağlık 
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 12, 2009, 11:57:44 ÖS » |
|
Derin bir daha ki gelişinin arasını uzatır gibi bir halin var. Bir başka bahara artık değişim boşuna uzak kalma zor değişir. 
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 13, 2009, 12:03:48 ÖÖ » |
|
ah bir gittim kendime geleyim diye o kadar uzaklaşmışım ki dönemiyorum geriye . baharda yakın nasıl olsa meryem siz sıkılır yenilersiniz  özledim de hani
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 13, 2009, 12:11:06 ÖÖ » |
|
Topla gel abicim topla gel... Bu sözün ingilizcesi vardı bak hemen unutmuşum. Nereden aklıma geldiyse? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sivasaöl
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 18, 2009, 09:35:36 ÖS » |
|
mavi renk kullanıyorum
|
|
|
|
|
|
bir kız öğrenciyi başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek,İstiklal savaşı başlarında ve maraş ta, düşmanlar tarafından başörtüsü çıkarılıp düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir. necip fazıl kısakürek...
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 19, 2009, 04:40:37 ÖS » |
|
Yalnız mesajlarıma yazılan yeni cevapları göster ile yeni gönderilen mesajları göster bölümün başlıklar hala karışık. Birbirine girmiş. Bir de onların yanında seçenek olsa da seçerek silsek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 19, 2009, 04:51:41 ÖS » |
|
Biraz önce tıkladım dediğin seçenekleri ayrı ayrı vermiş. Yeni gönderilen iki tane, diğerleri birkaç sayfa. Edebiyat öğretmenim tekrar dener misin? Aklıma takıldı bu durum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 19, 2009, 04:56:40 ÖS » |
|
Bende bu iki liste hep karışık. Okuduklarım da yeni gönderilenler de mesaj yazdıklarım da ilk açılan başlıklar da... Ve silmek için seçenek de yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|