EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 08:16:04 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Vefat  (Okunma Sayısı 1155 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çamur
VIP Üye

Sessizliğin sırrı, dudaklarında. ..

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 16, 2010, 10:42:36 ÖS »

Osmanlı'nın şehzadelerinde Sayın Beyzade Osman Nami Osmanoğlu vefat etmiştir. Cenaze cumartesi günü Fatih Sultan Mehmet Han Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazıdan sonra  Çemberlitaş'taki II. Mahmud Türbesi'ne defnedilicektir. Defin alanına yalnzıca hanedan mensupları girebilecek, taziyeler cumartesi, pazar ve pazartesi saat 17:00- 21:00 arasında Yıldız Parkı'ndaki Çadır Köşkü'nde kabul edilecektir.

Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
Çamur
VIP Üye

Sessizliğin sırrı, dudaklarında. ..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2010, 10:45:47 ÖS »

Osmanlı padişahlarından 2. Abdülhamit"in ölümünden önce dünyaya gelen son torunu olan Ayşe Sultan"ın oğlu Osman Nami Osmanoğlu (93), yaşamını yitirdi.
Osman Nami Osmanoğlu, kalp yetmezliği nedeniyle bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi"nde, bu sabah saatlerinde vefat etti.
1918 İsviçre doğumlu olan, 4"ü yurt dışında yaşayan 5 kızı bulunan Osman Nami Osmanoğlu, uzun zamandır yaşadığı Marmaris"te kalp yetmezliği şikayetiyle hastaneye kaldırılmış, yapılan ilk müdahalenin ardından özel ambulans helikopteriyle 10 Haziranda İstanbul"a getirilmişti. Osman Nami Osmanoğlu"nun tedavisi, o tarihten bu yana, Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi"nde, yoğun bakımda sürüyordu.

Ruhu şad, mekanı Cennet olsun.

Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
kayraca
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2010, 11:03:04 ÖS »

ALLAH rahmet eylesın

**BİR GÜN DÜNYAYA AİT BİR DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR DEME...DERDİNE DÖNÜP BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR DE.**
kurthan
Sürekli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 17, 2010, 08:27:38 ÖS »

Allah rahmet eylesin.Ruhu şad mekanı cennet olsun.

Geçer gözüm
İçimizden bir aşk geçer
Ve keder
Ve heder olmuş bir hayat
Nasıl geçerse zehir damarlarımızdan
Öyle yavaş öyle deşer de geçer
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM