EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 05:04:47 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: Siyasi Tartışmalar  (Okunma Sayısı 2323 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 25, 2009, 12:56:06 ÖÖ »

Sevgili forum üyeleri, son günlerde ülke gündemini meÅŸgul eden olayların foruma sık taşınıyor olması bizim de gündemimizi fazlasıyla doldurmuÅŸtur.

Forumun bir üyesi olarak bütün milletimizi ilgilendiren konularda düşüncelerimizi açıkça ifade etme taraftarı olduğumu hepiniz açıklamalarımdan biliyorsunuz. Ne var ki her şeyin bir ölçüsü vardır ilk kez foruma üye olan kişi son mesajlara baktığında buranın edebiyat sitesi değil de özellikle Türk- PKK mücadelesi yapılan bir mekan olarak tanıyacaktır.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumunda hissediyorum kendimi. Dün şiddetle karşı çıktığım bir konunun bugün çok zararını gördüm. Bu yüzden konuyla ilgili konu başlıklarını sildim.İki köşe yazısında mesajları olan başta olağan şüpheli, naprev, zozcan arkadaşlarımdan mesajlarının da konuyla beraber silindiği için özür diliyorum.

Sizlerden ricam yoğunlaşmamız gereken önceliklerimizi ilk sıraya almanızdır.Şimdiden göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ediyorum. Saygılarımla
« Son Düzenleme: Ekim 25, 2009, 01:01:27 ÖÖ Gönderen: meryemozcan » Logged

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
A.a.A
VIP Üye

beÅŸ vakit intihar

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 25, 2009, 02:20:35 ÖÖ »

yanlış yaptın meryemözcan çok büyük yanlış yaptın..
konuyu silerken kendi kafana göre hareket etmemeliydin.
telafi et bakalım edebilecek misin..
dal kırıldı bir kere dünya yanmış umrumda mı...

haydi   kalk zilha
oyun bozuldu..

TEK PORSİYONDA BİR BUÇUK AŞK
zozcan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2009, 12:04:07 ÖS »

Kiminin yanlışı, çoğunluğun doğrusudur.

Meryem hanım, "idealist insan" başkalarının kınamasına bakmaksızın doğru bildiğini her şartta yerine getirendir. Senin idealist olduğunu zaten biliyoruz. Doğrusunu yaptığına % 100 eminim. Açılan konularda bendenizin ve naprev hocamın da mesajları silindiği halde biz seni haklı görüyoruz.

Burası bilimsel bir forum. Burada bilimin ve aklın gereği ne ise o uygulanmalı. Kaldı ki foruma üye olunurken kabul edilen şartlar içerisinde yer alan 16. maddede; "Kişisel tartışma şekline dönüşen Konular derhal kapatılır !!!" ibaresi yer almaktadır. Foruma üye olan herkesin kabul ettiği bu durumdan dolayı sana hiçbir üye serzenişte bulunma hakkını kendisinde görmemeli. Bence gereğinden fazla müsamaha gösteriyorsun. Forumda üye olan bir kişi forumun işleyişinden sorumlu olan sizlerin tasarruflarını sorgulamamalı. Her üye sizin tasarruflarınızı eleştirecek olsa forumda anarşi doğar diye düşünüyorum.

Çalışmalarınızda başarılar diliyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum.
SERDENGEÇTİ
Sürekli Üye

şarkılar seni söyler dillerde nağme adın

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 25, 2009, 12:39:44 ÖS »

şaştım kaldım vallahi

BİZ BU ÜLKEYİ KARŞILIKSIZ SEVDİK
Lâle
Site Yöneticisi
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 25, 2009, 01:13:27 ÖS »

Forumda bulunuş amacımızın karşılıklı bilgi,duygu,düşünce alışverişi olduğunu düşünürsek,siyasi tartışmaların sadece bir kısır döngüden öteye gidemediğini farkederiz.Bu tartışmaların burada bulunuş amacımıza bir katkısının bulunmadığı da ortada.Topluluklarda değişik görüş ve düşünceden insanların bulunması doğaldır.Medeni ölçüler içerisinde elbette tartışmalar olacaktır ancak devlet memuru olmamızı da hesaba katarsak bu konulara girmemizin bize zararı olacağını kabul etmek gerekir.
Forumda siyasi konulardan uzak durulması hususunda ortak karar almamızın akabinde bu tip başlıklar talihsizlik oldu.Meryem Hoca alması gereken kararı aldı.Bu tip tartışmalar arkadaşlık,dostluk duygularımızı hırpalıyor,törpülüyor.Yeteri kadar sorunumuz var,yeteri kadar ayrıldık.
Bu konuyu artık burada noktalayalım arkadaşlar.Lütfen...
A.a.A
VIP Üye

beÅŸ vakit intihar

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 25, 2009, 07:57:42 ÖS »

Kiminin yanlışı, çoğunluğun doğrusudur.

Meryem hanım, "idealist insan" başkalarının kınamasına bakmaksızın doğru bildiğini her şartta yerine getirendir. Senin idealist olduğunu zaten biliyoruz. Doğrusunu yaptığına % 100 eminim. Açılan konularda bendenizin ve naprev hocamın da mesajları silindiği halde biz seni haklı görüyoruz.

Burası bilimsel bir forum. Burada bilimin ve aklın gereği ne ise o uygulanmalı. Kaldı ki foruma üye olunurken kabul edilen şartlar içerisinde yer alan 16. maddede; "Kişisel tartışma şekline dönüşen Konular derhal kapatılır !!!" ibaresi yer almaktadır. Foruma üye olan herkesin kabul ettiği bu durumdan dolayı sana hiçbir üye serzenişte bulunma hakkını kendisinde görmemeli. Bence gereğinden fazla müsamaha gösteriyorsun. Forumda üye olan bir kişi forumun işleyişinden sorumlu olan sizlerin tasarruflarını sorgulamamalı. Her üye sizin tasarruflarınızı eleştirecek olsa forumda anarşi doğar diye düşünüyorum.

Çalışmalarınızda başarılar diliyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

bak arkadaşım her kimsen ömrümboyunca doğruya doğru dedim yanlışa da yanlış...
ve görüyorum ki sen yanlışa doğru diyorsun...

yapılan yanlıştı
hem de yanlışın daniskası
kim nerde nasıl bir karar almış umrumda bile değil
umrumda olan sırf egosunu tatmin e t me k için, saygı duyduğum ve saygı duyduğumu da kendisi çok bilen, - ki bundan sonra kimse benden saygı sevgi beklemesin- bir arkadaşımız bunu yapıyor ve siz de buna alkış tutuyorsunuz..

yazık size çok yazık
bu yalakalığınızın bir nedeni olmalı?
çünkü olay ayan  beyan bellidir ki yapılan yanlışı, yanlış yapan anladığı halde siz hala anlayamadığınıza göre kafanızdan geçenleri mertte açıklamalısınız.. (neyiniz olur meryem hanım)

ve sakın olayı daha fazla dallandırıp budaklandırma terbiye sınırlarını aşmakta tereddüt dahi etmem bilesin..

naprev
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 25, 2009, 09:05:28 ÖS »

bak arkadaşım her kimsen ömrümboyunca doğruya doğru dedim yanlışa da yanlış...
ve görüyorum ki sen yanlışa doğru diyorsun...

yapılan yanlıştı
hem de yanlışın daniskası
kim nerde nasıl bir karar almış umrumda bile değil
umrumda olan sırf egosunu tatmin e t me k için, saygı duyduğum ve saygı duyduğumu da kendisi çok bilen, - ki bundan sonra kimse benden saygı sevgi beklemesin- bir arkadaşımız bunu yapıyor ve siz de buna alkış tutuyorsunuz..

yazık size çok yazık
bu yalakalığınızın bir nedeni olmalı?
çünkü olay ayan  beyan bellidir ki yapılan yanlışı, yanlış yapan anladığı halde siz hala anlayamadığınıza göre kafanızdan geçenleri mertte açıklamalısınız.. (neyiniz olur meryem hanım)

ve sakın olayı daha fazla dallandırıp budaklandırma terbiye sınırlarını aşmakta tereddüt dahi etmem bilesin..

olağan şüpheli'nin bu foruma vereceği hiçbir değer olamaz. Yukarıdaki ifadeleri, hiçbir uyarıya gerek olmadan derhal banlanma nedenidir. Mahalle kabadayılarından, sokak ağzına sahip kimselerden öğreneceğim hiçbir şey yoktur.
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 25, 2009, 09:22:52 ÖS »

Olağan Şüpheli benim yanlışım tamamen art niyetle açılan bir konuda sahip olduğum değerleri savunmamdır. Bu üyenin amacına hizmet etmektir. Sırf senin fikirlerin var diye özür dileme büyüklüğünü gösterdim yoksa o üyenin başlığını sildiğimden değil. Benim eşime yalaka demeye hiç hakkın yok benim olaylar karşısında yüzümün rengini ellerimin titremesini o görüyor sen görmüyorsun. Mesajın çok çirkin.

Canan hanım denilen zat gördüğünüz gibi ne sizde saygı bıraktı ne de forumda huzur. sanırım kendini toparlar böyle giderse tüm yetkilerimi kullanırım. Åžu an burada olabilmesi tamanen benim iyi niyetimdendir. Forumdan silinen bir üyenin hiçbir ÅŸey olmamış gibi hala eski alışkanlıklarını sürdürmesi kabul edilemez bir durumdur. EÅŸimin ÅŸu an maç nedeniyle bu yazdığınızdan haberi yok gelince size gereken cevabı da verecektir. Terbiye sınırlarını aÅŸmakta tereddüt etmemeniz sizin edebinize kalmış. Bu ÅŸekilde bir üslubu da size hiç yakıştırmıyorum.   "kim nerde nasıl bir karar almış umrumda bile deÄŸil" diyorsun "Site yöneticisi" olarak ben umrunda olmak zorundayım.

aslıcan
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Ekim 25, 2009, 09:37:26 ÖS »

Canan adlı üye hakaret içeren mesajlarından dolayı forumdan uzaklaştırılmıştır.
« Son Düzenleme: Ekim 25, 2009, 09:39:45 ÖS Gönderen: meryemozcan » Logged
A.a.A
VIP Üye

beÅŸ vakit intihar

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ekim 25, 2009, 09:38:54 ÖS »

defalarca sana söyledim meryem hanım ve sen hala aynı şeyi söylüyorsun..
bu meselenin canan adlı üyeyle bir alakası yok...

bu yöneticilik ve yetki meselesini çok mu büyütüyorsunuz ne:))
ne yönetiyorsunuz siz ya, gülmekten öldürmeyin beni:)

yanlış yapan kim olursa olsun tepkimi gösteririm ki yıllardır böyle bir tartışmama şahit olan yoktur..

senin yanlışın nedir biliyor musun?
hiç bir kırıcı durum yokken, hakaret yokken, anayasaya aykırı bir durum yokken ve her şey tatlıya bağlanmışken, mevzu bitmişken kimsenin fikrini almadan mesajlarımızı silmen oldu..
ve büyük bir yanlıştır bence anlatamam..

çirkinlik meselesine glince evet ben çok çirkinim..
çünkü sabaha kadar durumun düzeltilmesini sessizce bekledim..
çirkinim evet laleyi çok kırdım..
çirkinim evet ömrüm boyunca yalaka olamadım bir türlü..
çirkinim evet   içimden ne gelirse konuÅŸtum..
çirkin evet doğru bildiklerimi haykırdım..
çirkinim evet riyakarlığı beceremedim..
çirkinim evet hiç bir siyasi partinin piyonuolamadım..
çirkinim evet foruma gelen bayanlara sarkıntılık yapmadım..
çirkinim evet özellikle yeni gelen bayanlara özel mesaj gönderip tanışma girişimlerinde bulunmadım..
çirkinim evet haksıza haksız dedim..
çirkinim evet haklı olduğum meselede kimse umrumda değil, hem de hiç kimse..
çirkinim evet sinirlendiğim zaman hak edenlere yakışıksız bir üslupla konuşabiliyorum..

çirkinim evet çirkinlikleri sevmiyorum..

Lâle
Site Yöneticisi
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ekim 25, 2009, 09:41:43 ÖS »

Arkadaşlar çok rica ediyorum bu konuyu kapatalım.Çok rica ediyorum.
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ekim 25, 2009, 09:49:39 ÖS »

Bu yöneticilik ve yetki meselesini çok büyüttüğüm doğru. Benim için önemlidir burada bulunmak. Çirkinlikleri forumdan uzaklaştırmak üzerime vazifedir. Forum yöneticiliği sadece adının altında bir rütbeden ibaret değil bu tür olaylar karşısında hala karşınızda duruyorsam bu benim ne kadar güçlü bir kişiliğim olduğunun göstergesidir.

Varlığımdan rahatsız olmaya baÅŸladın bunun sadece bir baÅŸlıkla sınırlı olmadığı düşüncesi oluÅŸmaya baÅŸladı bende. Yazdığın mesajla birçok üyeye hakaret ettiÄŸinin bilmem farkında mısın?  

A.a.A
VIP Üye

beÅŸ vakit intihar

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ekim 25, 2009, 09:52:52 ÖS »

meryem hanım
neden yanlışınızı düzeltmediniz...
silinenler geri gelmiyor mu

meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ekim 25, 2009, 09:56:01 ÖS »

Silinenler elbette geri geliyor. Yusuf beyden rica ederseniz ancak o getirebilir. Daha önce çöp kutusu vardı geri getirebiliyorduk bu kutu kalkınca sadece sitenin sahibi müdahale edebiliyor veya ben paneli karıştırmadığım için bilmiyorum.

Yalnız böyle birşey yapmayı düşünmüyorum Yusuf bey isterse getirebilir ona yazmanızı rica ediyorum.

A.a.A
VIP Üye

beÅŸ vakit intihar

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ekim 25, 2009, 09:57:23 ÖS »

onu konuyu geri getir meryem hanım ve herkes ne yazdığımızı görsün
sonra silersin..

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM