EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 04:29:45 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mesajlarımız  (Okunma Sayısı 1178 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lâle
Site Yöneticisi
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 13, 2010, 09:00:29 ÖS »

Son günlerde üyelerimizin açtıkları başlıkları bir süre sonra sildiklerini görüyorum.Özellikle dilbilgisi bölümüne açılan başlıklara arkadaşlarımız vakit ayırarak cevap yazıyorlar.Dinlenmeye,çalışmaya veya ailelerine ayıracakları zamandan çalarak,bu başlıklara cevap yazan arkadaşlarımızın mesajları başlığın silinmesi ile birlikte buharlaşıyor.Emeğe saygı duyalım ve lütfen sileceğimiz başlıklar açmayalım.Teşekkürler...
Maverâ_Erbil
Genel Yetkili
VIP Üye

Ve bir orman gibi kardeşçesine ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Kasım 28, 2010, 02:02:43 ÖÖ »

Son günlerde üyelerimizin açtıkları başlıkları bir süre sonra sildiklerini görüyorum.Özellikle dilbilgisi bölümüne açılan başlıklara arkadaşlarımız vakit ayırarak cevap yazıyorlar.Dinlenmeye,çalışmaya veya ailelerine ayıracakları zamandan çalarak,bu başlıklara cevap yazan arkadaşlarımızın mesajları başlığın silinmesi ile birlikte buharlaşıyor.Emeğe saygı duyalım ve lütfen sileceğimiz başlıklar açmayalım.Teşekkürler...

Çok haklısınız,mesajı yeni gördüm ve güncellemek istedim ..

Üzgün Üzgün Kızgın

"Bu memlekette sağcı solcu yoktur, ilerici gerici yoktur.
- Bu memlekette namuslular ve namussuzlar vardır."

Cemil Meriç

Ölmez bu vatan, farz-ı muhâl, ölse de hattâ,
Çekmez kürenin sırtı o tâbût-ı cesîmi.

Mithat Cemal Kuntay
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM