EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 04:29:24 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Meryem Özcan'a Tebrikler  (Okunma Sayısı 8140 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sezenim
Ziyaretçi
« Yanıtla #60 : Ocak 10, 2009, 11:09:22 ÖS »

minerva_dada, Pamukipliği ve Muhammed Yıldırım için yazıyorum.

Bu üslubunuz ve tarzınızla, nette hiç bir seviyeli forum sizi kabul etmez, derhal banlarlar. İddia ediyorum, forum yöneticisiyle, aynı üslupla, diğer öğretmen sitelelerine girin ve yazın. Birinci de uyarır, ikinci de sigara izmariti gibi sallarlar sizi ve bulunmaz sandığınız  fikirlerinizle, karanlık dünyanızla başbaşa kalırsınız. Nedeni ne olursa olsun, forum yöneticisiyle alaycı üslupla yazamazsınız. Beğenmiyorsanız kendiniz yönetici olursunuz. İster sanal, isterse gerçek ortamlarda olsun, dünyanın hiç bir yerinde, yöneticiyle alay etmenize kimse izin vermez. Bana ne, psikologlar söylüyo, kendisiyle sürekli alay edilen, veya alay edildiğini hisseden çocuklar, büyüdüklerinde, başkalariyle alay etmeyi, başkalarının haklarına saygısızlık etmeyi öğrenirler. Size olan kızgınlığımdan ötürü, sizin üslubunuzla yazabilirim. Niye yazmıyorum peki? Çünkü, medeniyetim, demokrasi kültürüm sizinle alay etmeme engeldir. Boynuma sağ yılanı sarsalar dahi, sizinle alay etmem ben. Yönetici konumunda siz de olsaydınız, aynı şekilde sizi de savunurdum. Forum yöneticisi burda herkesi temsil etmektedir. Yöneticiyle alay eden, benimle de alay etmektedir. Lütfen kimse yanlış anlamasın, sadece, alay etmeyin diyorum, eleştirmeyin değil. Alay etmenin hiç bir nedeni olamaz. 'Siz öyle anlamışsınız, ben alay etmedim' diyen varsa, kendisinden derhal özür dilerim.

Sadece yonetici veya sorumlu olmasi mi gerekiyor yani, saygi'yi hakedebilmesi icin? Bu ayrim haric, diger yazdiklariniza katiliyorum.
« Son Düzenleme: Ocak 10, 2009, 11:37:33 ÖS Gönderen: Ebruyum » Logged
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Ocak 10, 2009, 11:16:27 ÖS »

Bu sayfa tebrik sayfası olarak açılmış.
Muhammed hocaya ben takıldığım için tecahül-i arif yapıyor. Ben alınmadım onun sözüne alay ettiği ihtimalini aklıma getirmek istemiyorum. Sitede pek kanımız birbirine kaynamadığı için zaman zaman atışırız. Hem alay eden kendisiyle eder. Adminliğime de hala alışamadılar belki biraz da layık görmüyorlar onları da hoş karşılıyorum. Benim de sevmediğim biri olsa belki tavır alırdım kimbilir.

Naprev hocam hassasiyetiniz için teşekkür ederim.
Tebrik dışında başka bir şey yazılmasını istemiyorum zaten kapatmayı düşünüyorum bu sayfayı bugün de bitsin kapatırım.

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
Beyoğlu
Ziyaretçi
« Yanıtla #62 : Ocak 10, 2009, 11:19:45 ÖS »

Alıntı
bugün de bitsin kapatırım

Kapanmadan ben de tebrik edeyim. Göz kırpan
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #63 : Ocak 10, 2009, 11:23:01 ÖS »

Beyoğlu kardeşim ben de kabul ediyorum tebriğinizi.  Kahkaha
Eksik olmayın.

Zararına tebrik kabul ediyoruz bitmesine az kaldı.  Sırıtan

minerva_dada
VIP Üye

sevgisiz asla.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #64 : Ocak 11, 2009, 01:40:32 ÖÖ »

zamanında fuzuliye'ye şöyle demişti.
Mesajlarına dikkat et fuzuliye hanım ...Bu çöplük benim konu ile ilgisiz mesajlarınıza cevap vermekten sıkıldım artık... gerçekten de çöplüğün tam sahibi oldu.
fuzuliye o gün bu gündür iyi geçinir çöplük sahibiyle. Sırıtan

naprev'e
foruma yeni katılan kişilerin en büyük hatalarından biri de hemen her konuyla ilgili yorum yapmak oluyor.
Bu forumun öncesi vardı.Siz o yaşananları,ilişkileri,söylenenleri bilmediğiniz için yanlış değerlendirmeler yapabilirsiniz.
(aslında bu yazıyı yeni gelenler bölümüne asmak lazım)

"forum yöneticisiyle alaycı üslupla yazamazsınız."diyorsunuz ama Meryozcan "takılmak" kelimesini kullanıyor.
Bu forum öyle bildiğiniz forumlara benzemez.beni banlayamaz. Sırıtan

« Son Düzenleme: Ocak 11, 2009, 01:42:04 ÖÖ Gönderen: minerva_dada » Logged
naprev
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Ocak 11, 2009, 02:42:33 ÖÖ »

Öyle mi...? Öyleyse yazdıklarımı dikkate almayın. Birisine ben diyorum ki, 'sen alay ediyosun' diyorum. O da diyor ki, 'yoo, ben alay etmiyorum' diyor. İki ihtimal var; birincisi, benden korktuğundan 'alay etmiyorum' diyor. İkincisi, kendisi alay etmediğine inanıyor. Birinci ihtimalde, ben güçlüyüm, dolayısıyla amaç gerçekleşmiş demektir. Gülümseme İkinci ihtimal doğruysa, bu durumda da bana, çenemi tutmak düşer. Eyvallah derim, ne diyicem minerva?
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : Ocak 11, 2009, 02:25:00 ÖS »

Sevgili minerva, ne demek stediğini ne elde etmeye çalıştığını anlamış değilim. meryozcan2la geldiğinden beri uğraşmayı sürdürüyorsun.
Onu gözden düşürmek için elinden geleni yaptın sonuç ortada. Açmış olduğun ankette cevabını aldın. Görmezlikten geldin. Fuzuliye ve as'a verdiğim cevaplara gelince ne ben onları tanıyordum ne de onlar beni. Aklıma geldiğinde -sağolasın sık sık bunu gündeme getiriyorsun unutmam imkansız- üzülüyorum.

Kırıldığım anlar çok oluyor içimde yaşıyor kimseye yansıtmıyorum. Hedeflerim arasında adminlik veya modluk yoktu. Bu konuda mükemmel olduğumu iddia etmiyorum. Gerek özelden gerek yazışmalarımda ihtiyaç duyan arkadaşlarımın yardım isteğini geri çevirmedim. Yani kamera arkasında olan bitenlerden haberin yok. Bu yazıyı okuyan arkadaşlarım biliyor inanman benim için o kadar da önemli değil.

Naprev hocam bazı şeylerin farkında sesimi çıkarmıyorum çünkü kendimi ön plana çıkarmak istemiyorum. Sustuğum veya foruma giremediğim zamanlarda üyelerin özel mesajları daha çok çalışmam gerektiğini hatırlatıyor bana. Ben geldiğimde sen buradaydın seni banlamak gibi basit bir şeyin bana getirisi olmaz.

Bir insanla bu kadar uğraşmak doğru değil.  Masum

Dün gece kilitleyeceğimi belirtmiştim kısmet şimdiymiş.  Göz kırpan
« Son Düzenleme: Ocak 11, 2009, 02:26:57 ÖS Gönderen: Meryem ÖZCAN » Logged

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM