minerva_dada, Pamukipliği ve Muhammed Yıldırım için yazıyorum.
Bu üslubunuz ve tarzınızla, nette hiç bir seviyeli forum sizi kabul etmez, derhal banlarlar. İddia ediyorum, forum yöneticisiyle, aynı üslupla, diğer öğretmen sitelelerine girin ve yazın. Birinci de uyarır, ikinci de sigara izmariti gibi sallarlar sizi ve bulunmaz sandığınız fikirlerinizle, karanlık dünyanızla başbaşa kalırsınız. Nedeni ne olursa olsun, forum yöneticisiyle alaycı üslupla yazamazsınız. Beğenmiyorsanız kendiniz yönetici olursunuz. İster sanal, isterse gerçek ortamlarda olsun, dünyanın hiç bir yerinde, yöneticiyle alay etmenize kimse izin vermez. Bana ne, psikologlar söylüyo, kendisiyle sürekli alay edilen, veya alay edildiğini hisseden çocuklar, büyüdüklerinde, başkalariyle alay etmeyi, başkalarının haklarına saygısızlık etmeyi öğrenirler. Size olan kızgınlığımdan ötürü, sizin üslubunuzla yazabilirim. Niye yazmıyorum peki? Çünkü, medeniyetim, demokrasi kültürüm sizinle alay etmeme engeldir. Boynuma sağ yılanı sarsalar dahi, sizinle alay etmem ben. Yönetici konumunda siz de olsaydınız, aynı şekilde sizi de savunurdum. Forum yöneticisi burda herkesi temsil etmektedir. Yöneticiyle alay eden, benimle de alay etmektedir. Lütfen kimse yanlış anlamasın, sadece, alay etmeyin diyorum, eleştirmeyin değil. Alay etmenin hiç bir nedeni olamaz. 'Siz öyle anlamışsınız, ben alay etmedim' diyen varsa, kendisinden derhal özür dilerim.
Sadece yonetici veya sorumlu olmasi mi gerekiyor yani, saygi'yi hakedebilmesi icin? Bu ayrim haric, diger yazdiklariniza katiliyorum.