EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 04:28:38 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: meb vitamin  (Okunma Sayısı 101000 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
esezi
Sürekli Üye

Muhabbetle bakan kusur görmez

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 28, 2008, 03:42:08 ÖS »

ttnet vitamin üyeliği öğretmenlere ücretsiz.Meb vitamin sayfasından ve okuldan üye oluyorsunuz.Daha sonra istediğiniz yerden açabiliyorsunuz.Türkçe öğretmenlerine duyurulur.
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 28, 2008, 03:52:36 ÖS »

Türkçe Öğretmenlerinin bir müddet daha beklemesi gerekliymiş araştırmam sonucu bunu gördüm. Sayfalarındaki açıklamayı aynen aldım. Güzel bir uygulama olacak kapsamı genişletmeleri daha da iyi olurdu mesela Edebiyat öğretmenleri unutulmuş içeriği merak ediyorum da...

Millî Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun içeriğiyle TTNET VİTAMİN çok yakında devlet okullarında öğretmenlik yapan, MEB’in merkezi elektronik sistemlerine kayıtlı 4. ve 5. sınıf öğretmenleri ile 6, 7, ve 8. sınıf Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe ve Sosyal Bilgiler öğretmenleri tarafından, ücretsiz olarak kullanılanılabilecek.

TTNET VİTAMİN'in içinde, öğrencilerin dersleri kolayca anlamasına yardım eden, öğrencilerin motivasyonunu ve derse olan ilgisini arttıran canlandırmalar, interaktif etkinlikler ve sesli konu anlatımları bulunmaktadır. Bu sayede öğrencileriniz derse daha istekli katılımda bulunuyor olacaklar. TTNET VİTAMİN içerisinde derslere hazırlanmanızı kolaylaştıran sınıf etkinlikleri, çözümlü örnekler ve testler gibi bölümler yer almaktadır.

TTNET VİTAMİN’i takip etmeye devam edin.
ÇOK YAKINDA

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
esezi
Sürekli Üye

Muhabbetle bakan kusur görmez

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 28, 2008, 05:43:52 ÖS »

Okuldaki bilgisayarınızdan meb vitamin sayfasına girip oradan üye oluyorsunuz.Ben oldum şu an evimden de girebiliyorum.Yalnız ilk girişin okuldan yapılması gerekiyor.Bahsettiğiniz sayfa o zaman karşınıza çıkmıyor Meryem hocam.
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 28, 2008, 06:06:17 ÖS »

Teşekkür ederim esezi.

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM