EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 04:23:06 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kitap Kampanyası  (Okunma Sayısı 1188 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oganizzet
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 20, 2008, 08:56:35 ÖS »

okuduğunuz kitaplar kitaplığınızın raflarda tozlu kalmasın... Onları okulumuz kütüphanesine bağışlarsanız sevinirim...
                              izzet Oğan
                        Iğdır İmam Hatip Lisesi
Edebiyat Öğretmeni
Site Yöneticisi
VIP Üye

Calİmero

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2008, 09:12:21 ÖS »

Hocam bu kampanyada çok dikkatli olun. Benim eski okulumda böyle bir kampanya açmış ve içinde bir sürü kullanılmayacak kitapları olan bir kütüphanemiz vardı. Sanırım bu kitaplar resmi kurumlardan resmi yazıyla geliyorlar. Bu yüzden işinize yaramayacakları atamıyorsunuz. Bizim kütüphanemizde pul bile vardı. Biz demirbaş numarası olduğu ve yazıyla geldiği için için pul kitabını atamamıştık. Hatta bir ilin telefon rehberi bile vardı. Dediğim gibi bu durumdan tam emin değilim ama siz yine de bir sorun soruşturun.
hayrik23
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 06, 2009, 11:45:56 ÖS »

bu kampanyaya nasıl destek veriliyor belki yardımımız olur.
karaaga
Yeni Üye
*

sevginin olduğu yerde ne yoktur ki iyilik adına

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 07, 2009, 12:09:34 ÖÖ »

ÖĞRETMENİM BU SENE KÜTÜPHANE İLE BEN İLGİLENMEYE BAŞALDIM. HER SENE KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI DÜZENLİYORUZ. ÖĞRENCİLERE HATTA ÖDÜL DE VERİYORUZ. ÇOK GETİRENLERE TABİ. İLK BEŞE MESELA. OLUMLU TEPKİLER ALIYORUZ. BU SENE KÜTÜPHANEYİ DEWEY 10'LU SİSTEMİNE GÖRE TASNİF ETTİK. ESKİDEN KİTAPLAR GELDİĞİ GİBİ SIRALANMIŞTI. TABİ BUNDA C DEMİRBAŞININ KALKMASI DA YARDIM ETTİ BİZE. ÇÜNKÜ KİTAPLARA YENİDEN NUMARA VERDİK. ŞU ANDA KİTAP LİSTESİNİ BİLGİSAYARA GEÇİRİYORUZ. KÜTÜPHANE PROGRAMI KULLANIYORUZ. LİSELERE GÖRE.
 ONUNDA BU SENEYE KADAR ESKİSİNİ KULLANIYORDUK. O DA İLKÖĞRETİMLERE GÖRE OLDUĞU İÇİN ÇİFT HANELİ RAKAMLARI YAZAMIYORDUK SINIFLARDA . 10 YAZAMADIĞIMIZ İÇİN DEĞİŞİK YOLLARA BAŞ VURUYORDUK. PROGRAMI DA BULDUM LAZIM OLURSA SİZE MAİL ATABİLİRİM. ŞUBATTA YAKLAŞIK 4000 VEYA 4200 KİTAPLA HİZMETE DEVAM EDECEĞİM.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM