EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 04:21:03 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forum Geri Yükleme Sebebimiz  (Okunma Sayısı 935 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yusuf
Site Yöneticisi
Uzman Üye

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 08, 2009, 10:15:19 ÖS »

Merhaba arkadaşlar,

Fuzliye, artık burada olmadığı için ve cevap hakkı da olmadığından kendisi ile ilgili konuşmak istemiyorum. Ancak son olarak birkaç şey söyleyip konunun da kapanmasını istiyorum: Fuzliye foruma çok uzun süredir güzel paylaşımlarda bulundu tartışmalara müdahil oldu ve ciddi emekleri geçti kendisine teşekkür ediyorum.

Fuzliye kendisini silerken tüm konularını ve mesajlarını da silmiş. 4 saatlik uğraşım bu mesajları ve konuları geri getirmek içindi.
Neden 4 saat bununla uğraştım? İzah edeyim:

Örneğin bir üye bir konu açıyor ve o konuya onlarca üyemiz görüş bildiriyor, üye sadece kendi mesajlarını değil açtığı konuyu da tümden siliyor ve onlarca üyemizin mesajları da siliniyor. Bu o konuya yazı yazan üyelerimize karşı yapılmış ciddi bir haksızlıktır.
Ya da kendi açmadığı bir konuya müdahil oluyor ve üyeler o andan sonra o üyeye cevap vermeye başlıyor. Üye daha sonradan tümden kendi mesajlarını sildiğinde diğer üyelerin verdiği cevaplar havada kalıyor. Sitemize sonradan üye olan ve tartışmaları okuyan bir üyemiz ya da ziyaretçimiz için konuda bir kopukluk oluyor ve üye / ziyaretçi konuyu anlayamıyor.

Forumda üyelere kendi konularını ve mesajlarını silme hakkını bu yönde kullansınlar diye vermedik. Konularında ya da mesajlarında bir hata olduğunda silebilsinler diye verdik. Fuzliye hoca bu anlamda foruma zarar verdi. Fuzliye'nin mesajlarını kurtardık ama bu defa da geriye dönük 5 günlük bir kaybımız oldu.

Bir tercih yaptık ya Fuzliye'nin mesajlarından vazgeçecektik ya da 5 günden. 5 günden vazgeçmek daha uygun geldi ve forumu geri yüklemeye karar vermiş olduk.

Silinen konularınız ve mesajlarınız için özür diliyorum tüm üyelerimizden.

"...memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler."
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 08, 2009, 10:34:23 ÖS »

Teşekkür ediyoruz hocam. Rahatlıkla paylaşımlarda bulunacağımız için de içim rahat. Bugün çok stresli bir gün yaşadım. Üyelerimizin bundan sonra daha dikkatli olacağını ve mesajlarını forumun lehine sileceklerini temenni ediyorum.   

Fuzuliye arkadaşımla çalışmaktan çok memnundum ben de... Kendisi çok değerli bir arkadaşım. Arkasından gerçekten üzülünecek yeri doldurulamayacak bir insan. Bahtı ve yolu açık olur inşallah. Bizleri özleyip geri dönmesi için de dua edeceğim.

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
Edebiyat Öğretmeni
Site Yöneticisi
VIP Üye

Calİmero

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 08, 2009, 11:43:35 ÖS »

Değerli arkadaşlar,

Uzun süredir forumumuzda sizlerle birlikte güzel paylaşımlarımız oldu. Dünden beri oldukça hareketli saatler geçirdik. Fuzuliye'nin gitmesi hepimizi gerçekten üzdü ve şaşırttı. Kendisinin bu foruma çok fazla emeğinin geçtiğini biliyoruz. Forumun bugünlere gelmesinde katkısı yadsınamaz.

Admin olmamla ilgili şunları söyleyebilirim: Bana gelen adminlik teklifi Meryem Hoca'm ve Fuzuliye'nin bilgisi dahilindedir. Yusuf Bey bana adminlik teklifini yapmadan önce Meryem Hoca'm ve Fuzuliye'nin  görüşlerini aldığını ve her ikisinin de kendisine olumlu yanıt verdiğini söyledi. Bu durumun böyle olduğunu Meryem Hoca'm da söyledi. Olumlu görüşleri düşünerek ben de adminlik teklifini kabul ettim. Fuzuliye'nin gidişi bir tercih meselesinden ibarettir.

Tüm üyelerimize saygılarımı sunuyorum.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM