|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 09, 2009, 09:55:56 ÖS » |
|
Dün gece aslında açılmıştı bir tebrik başlığımız ama teknik sebeplerden silinmişti. Çok incesin hocam, eşim olduğun için söylemiyorum. Benim aklıma gelmediği için de mahcubum. Forum için ben de hayırlı olmasını diliyorum tebrikler kardeşim. ( zekice bundan böyle zozcan oldu  )
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 09, 2009, 10:01:57 ÖS » |
|
Teşekkür ederim Zeki Bey. Siz olmasanız zaten ne Yusuf Bey ne de Meryem'in ilgileneceği yok.  )) Şaka bir tarafa umarım güzel şeyler paylaşmaya devam ederiz forumumuzda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sozedebiyattan
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 09, 2009, 10:07:13 ÖS » |
|
Dün akşamki kutlamalarımız silindiğinden Edebiyat Öğretmeni'me bir kez daha hayırlı olsun diyor, güzel paylaşımlar diliyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 10, 2009, 01:03:23 ÖS Gönderen: sozedebiyattan »
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 09, 2009, 10:08:16 ÖS » |
|
Dünden beri feleğimi şaşırdım hocam. Karakola gitsem kesin altı ay hapis yatarım yanlış ifade vermekten. Kusura bakma. Güzellikler bizim için; ulaşmak için el ele gönül gönüle birlikte inşallah...
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
|
|
Kürşad
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 09, 2009, 10:10:52 ÖS » |
|
Tekrar hayırlı olsun Hocam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 09, 2009, 10:38:40 ÖS » |
|
Teşekkür ederim. Sağolun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naprev
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 10, 2009, 12:17:11 ÖÖ » |
|
Akıllı kalk otur artık, pek sayın Adminim.  Oyunlar başlığına pek uğrama. Bize bakma sen, biz sıradan üyeleriz. Arada bir halimizi hatrımızı sorarsan severiz, yoksa dedikodunu ederiz, ona göre. Benim adminim hem karizma sahibi olacak, hem de biz halkını sevecek, bizim yanımızda olacak.  Çok iyi bir yönetici olacağınıza inancım tamdır. Tebrik eder başarılar dilerim Hocanım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katre_i_hayat
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 10, 2009, 12:49:46 ÖÖ » |
|
tebrikler hocam hayırlı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nur-i Didem
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 10, 2009, 06:56:06 ÖÖ » |
|
Vatana ve millete hayırlı olsun... 
|
|
|
|
|
|
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Elif Şafak
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 10, 2009, 09:21:41 ÖÖ » |
|
Aa.! Oyunlar bölümüne uğramamak ha! Ben ve oyunlar bölümüne uğramamak... Cık cık cık. Asla olamaz böyle bir şey Naprev. Ben oyun oynamayı severim.  )) Şaka bir tarafa pek uğradığım da yok oyunlara. Bir ara epeyce dalmıştım. Arada bir bakarız artık  Herkese teşekkür ederim. Vatana ve millete hayırlı, uğurlu, olsun. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TeBeSSüM
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 10, 2009, 09:46:10 ÖÖ » |
|
Tekrar hayırlı olsuun hocam.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HÜSN-İ DİLÂRÂ
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 10, 2009, 09:47:51 ÖÖ » |
|
tekrar başarılar dilerim hocam ...
|
|
|
|
|
|
"hayat boş geçti geri kalan korkulu her adımım dolu olsa işe yaramaz katında biliyorum bağışlanmamı diliyorum "
|
|
|
|
|
|