|
Nur-i Didem
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 14, 2010, 10:44:13 ÖÖ » |
|
Başınız sağ olsun.Allah (c.c) mekanlarını cennet eylesin.. 
|
|
|
|
|
|
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Elif Şafak
|
|
|
|
HÜSN-İ DİLÂRÂ
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 14, 2010, 01:15:36 ÖS » |
|
Başınız sağ olsun 
|
|
|
|
|
|
"hayat boş geçti geri kalan korkulu her adımım dolu olsa işe yaramaz katında biliyorum bağışlanmamı diliyorum "
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 15, 2010, 12:11:44 ÖÖ » |
|
Taziyemi belirtmiştim ama buradan da yazayım. Allah geride kalanlara sabır versin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 15, 2010, 11:10:08 ÖS » |
|
Hazan, Didem, Dilara, Edebiyat Öğretmeni çok teşekkür ederim. Dualarınız makbul olsun.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 18, 2010, 01:03:44 ÖS » |
|
Meryem hocam başınız sağ olsun... Mekanı cennet olur inş. Allah taksiratını affetsin...
Tek tesellimiz dua ve inancımız...
|
|
|
|
|
|
"Her çi gûyem 'ışk-râ şerh ü beyân Çün be-'ışk âyem hacil başem ez-ân"
"Aşk üzerine ne zaman şerh ve beyanda bulunsam aşka gelirim ve ondan utanırım."
|
|
|
|
sozedebiyattan
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 11, 2011, 10:06:16 ÖÖ » |
|
Çok Değerli Meryem Hoca'm, Babanızın vefatını bugün öğrendim.  Babanızın kemoterapi tedavisi gördüğünü öğrenmiştim son olarak ve tedaviye cevap verdiği için de sevinmiştim. Babanız dünya misafirhanesindeki görevini tamamlayıp bu görevinden terhis olmuş... Babanıza Allah'tan rahmet diliyor; size ve yakınlarınıza da başsağlığı, sabır niyaz ediyorum. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 11, 2011, 11:25:22 ÖÖ Gönderen: sozedebiyattan »
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 11, 2011, 06:35:43 ÖS » |
|
Geçen yıl bu başlık rahmetli kayınvalidem için açılmıştı bu sefer babamı kaybettim kalanların yapacağı tek şey dua elimizden başka bir şey gelmiyor. Can kardeşim duaların için çok teşekkür ediyorum. Rabbim eksikliğinizi göstermesin eşinizle beraber.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 11, 2011, 07:11:18 ÖS » |
|
Meryem hocam basşınız sağ olsun. Babanıza Allah'tan rahmet diliyor,sizlere de sabır diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin,kabir azabı çektirmesin.
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
osman67
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 11, 2011, 08:36:27 ÖS » |
|
başınız sağolsun ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lâle
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 11, 2011, 09:07:19 ÖS » |
|
Canım arkadaşım,baş sağlığı dilemeyi değil,babanın sağlığı ile ilgili olumlu gelişmeleri konuşmak isterdim seninle.Ama Allah'ın takdiri...Elden bir şey gelmiyor.Allah sana,eşine ve çocuklarına uzun ömür versin inşallah.Mekanı cennet olsun.Rabbim merhamet ve rahmetle nazar etsin sevgili babana.Allah dostları ile komşu olur babalarımız inşallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 11, 2011, 10:17:49 ÖS » |
|
Çocukluğumdan beri hep genç yaşta ölmeyi isterdim doğru mu yanlış mı bilmiyorum... bugünleri yaşamaktan korkardım hep. Ölüm karşısında insan çaresiz aciz...
Dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rengârenk
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 12, 2011, 02:11:47 ÖÖ » |
|
Meryem Hocam başınız sağ olsun.  Şimdi gördüm başlığı... Babanıza Allah'tan rahmet sizlere de bol sabır diliyorum.
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 12, 2011, 10:24:43 ÖS » |
|
Meryemcim, bazen hayatta her şey ters yüz oluyor. Bu bazen uzun bazen kısa bir süre sürüyor. Sanırım sen bu süreç içindesin. Herkes geçiyor bu süreçten. Allah'tan sadece sabır dilemek gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 13, 2011, 12:27:30 ÖÖ » |
|
Yolunda giden ne var dense "sanırım hala yaşıyorum" diyebilirim... Babasızlık bu yaşta bu kadar zorsa küçük yaşta babasını kaybedenlere gerçekten Allah yardım etsin. Hayat başlı başına bir dert ona tutunmak istedikçe yağlı urgan gibi kayıyor avuçlarımdan. Toprağın üstündekiler altındakilere ağlarken altındakiler vah zavallılar kendi hallerine baksalar yaa... diyorlar gibi geçiyor içimden. Gerçekten bu dünya dert ıstırap ayrılıklarla dolu .... ozanın dediği gibi "neyine güveneyim de get yalan dünya"
Canım arkadaşlarım iyi ki varsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|