EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 11:11:41 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Attila İlhan Liseli Gençler Kompozisyon Yarışması  (Okunma Sayısı 1122 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mintiminti
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 01, 2009, 04:36:39 ÖS »

Attila İlhan Bilim Kültür Sanat Vakfı Liseli Gençler Kompozisyon Yarışmasına yazmaya meraklı ve istekli öğrencilerimizi yönlendirerek onları yeni bir dünyayla tanıştırabiliriz. Yarışmanın konusu ve şartnamesi aşağıdaki bağlantıdadır.

http://www.tilahan.net/default.asp?pId=1&lang=0
« Son Düzenleme: Aralık 01, 2009, 04:38:31 ÖS Gönderen: mintiminti » Logged

Sen ana renkken ara renge dönüşme mesela. . Kırmızıysan kırmızı kal.Yanına mavi geldiğinde bordo olma sakın ! Kendin ol. . Kendin kal. . Sevdiğin , sevildiğin gibi . . ! Göz kırpan
Edebiyat Öğretmeni
Site Yöneticisi
VIP Üye

Calİmero

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 01, 2009, 05:50:21 ÖS »

Bence yeni yetenekleri keşfetme açısında çok iyi bir yarışma. Değerlendirmek gerek.
mintiminti
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 01, 2009, 06:03:18 ÖS »

Geçen yıl benim bir öğrencim bu yarışmada üçüncü oldu ve İstanbul'da üniversiteyi kazanınca yarışmadaki derecesini referans göstererk bu yıl bir edebiyat dergisinde yazmaya başladığını öğrendim ve mutlu oldum. Bence yazama konusunda yetenekli  öğrencilerimizi yönlendirebiliriz.
« Son Düzenleme: Aralık 03, 2009, 08:47:22 ÖÖ Gönderen: mintiminti » Logged

Sen ana renkken ara renge dönüşme mesela. . Kırmızıysan kırmızı kal.Yanına mavi geldiğinde bordo olma sakın ! Kendin ol. . Kendin kal. . Sevdiğin , sevildiğin gibi . . ! Göz kırpan
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM