|
mtree
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 21, 2009, 11:36:47 ÖS » |
|
bende siyah kan ve kurtlar imparatorluğunu okudum akıcı bir dili var. anlatım tekniğide güzel beğendim ...
Evet dili çok akıcı öyle bir ceset tasviri yapıyorki sanki otopsi uzmanı 
|
|
|
|
|
|
valizimi hazırlamama yardım et... kelimeleri sol tarafa koy... söylenmemiş olanları, yürünmemiş yolların yanına.. kollarını mavi gömleğimin boynuna... ayrı ayrı koy... güneşli günlerle karlı günleri karıştırma..
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 21, 2009, 11:45:55 ÖS » |
|
kesinlike bir cinayet o kadar güzel anlatılamaz herhalde..,:)o adamı okuduktan sonra çok canice ölümler olduğuna bir kez daha şahit oldum...
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 21, 2009, 11:47:57 ÖS » |
|
kesinlike bir cinayet o kadar güzel anlatılamaz herhalde..,:)o adamı okuduktan sonra çok canice ölümler olduğuna bir kez daha şahit oldum...
O zaman Şeytan Yeminini okumanızı şiddetle tavsiye ederim...Siyah Kan, Şeytan Yemini, ve Kızıl Nehirler adlı romanlarında kötülüğün kaynağına inmeyi hedeflemiş..!
|
|
|
|
|
|
valizimi hazırlamama yardım et... kelimeleri sol tarafa koy... söylenmemiş olanları, yürünmemiş yolların yanına.. kollarını mavi gömleğimin boynuna... ayrı ayrı koy... güneşli günlerle karlı günleri karıştırma..
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 21, 2009, 11:50:55 ÖS » |
|
kızıl nehirleri okumayı düşünüyordum ralrına şeytn yemininide kattım muhakkak okuyacağım teşekkür ederim tavsiyeniz için...
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 21, 2009, 11:52:21 ÖS » |
|
Rica ederim..size klay gelsin Eh yeni çıkan Koloni kitabına da arada bir bakarsınız  ii geceler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 21, 2009, 11:54:27 ÖS » |
|
bir yazarın kitabını art arda okumuyorum yazış tarzı aynı olduğu için belli zaman aralıklarıyla okuyorum hem özlemişte oluyorum o tadı o üslübu...kitaplarını kesin okuyacağım yazarlar arasında...sizede iyi geceler;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zemzeme
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 24, 2010, 11:14:40 ÖS » |
|
Ben çok severek okurum grage'yi. Gerçekten okunası bir yazardır. Özellikle siyah kan ve leyleklerin uçuşu gerçekten iyi kurguya sahiptir. Bu arada yazarın Türkiye fan sitesi çekilişle grange kitapları veriyor. Site kâr amacı gütmediği için linki vereyim; http://www.jcgrange-turkiye.com/forum/index.php?topic=566.0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 27, 2010, 03:40:19 ÖS » |
|
Bu çekilişe katılmak istiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 09, 2010, 01:09:20 ÖS » |
|
GRANGE'İN YENİ KİTABI ÇIKTI ImageShack.usÖlü Ruhlar Ormanı Jean Christophe GrangéÖzgün Adı : The Spirits of the Dead Forest Kitabın Çevirmeni : Tankut Gökçe Yayınevi : Doğan Kitap Yayın Tarihi : Haziran 2010 Sayfa Sayısı : 460 Etiket Fiyatı : 24.00 TL Jeanne Korowa tek bir hata yaptı. Katili ormanda arıyordu. Oysa orman katilin içindeydi. İnsanın içindeki vahşi çocuk gibi. Genç ve yalnız bir kadın olan Yargıç Jeanne Korowa, tesadüfen şahit olduğu bir psikiyatri seansı sayesinde Paris’te işlenen tüyler ürpertici seri cinayetlerin failini keşfetmiştir. Ama elinde hiçbir kanıt yoktur ve katilin peşine tek başına düşmek zorundadır. Böylece Guatemala, Nikaragua ve Arjantin’de soluk soluğa ve kanlı bir takip başlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LEO
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 09, 2010, 01:26:32 ÖS » |
|
BUNUN FİLMİNİ İSTİYORUM DEL TORO'LU OLSUN MÜMKÜNSE 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 09, 2010, 01:30:03 ÖS » |
|
BUNUN FİLMİNİ İSTİYORUM DEL TORO'LU OLSUN MÜMKÜNSE  aman filmini falan yapmasınlar en son Taş meclisini yaptılar gördük 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 11, 2010, 08:21:38 ÖS » |
|
Konuya mesaj yazıldığını görünce tahmin etmiştim sizin yeni kitabı tanıttığınızı.Filmleri bende beğenmiyorum özellikle kitaplarını okuduktan sonra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 14, 2010, 01:19:24 ÖS » |
|
Konuya mesaj yazıldığını görünce tahmin etmiştim sizin yeni kitabı tanıttığınızı.Filmleri bende beğenmiyorum özellikle kitaplarını okuduktan sonra.
Evet kitabı okuduktan sonra hiç tat vermiyor filmler ama Jean Reno'nun yerine Kıvanç Tatlıtuğ oynasa gişe rekorları kırabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 17, 2010, 10:18:53 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 26, 2010, 05:27:47 ÖS » |
|
Nihayet bana katılan birisi oldu  özenti değil ama işini iyi yapma konusunda gerçekten yabancı artistleri beğeniyorum, haklısınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|