EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 03:54:26 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: FIRAT YAYINLARI 9. SINIF TÜRK EDEBİYATI DERS KİTABI CEVAPLARI  (Okunma Sayısı 48201 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dogan_3279
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Eylül 22, 2010, 07:35:50 ÖS »

arkadaşlar kılavuz kitap yayınlanacakmış ama zamanı belli değil
ser-mest
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Eylül 22, 2010, 07:39:42 ÖS »

Arkadaşlar, peki bu seçmeli edebiyat dersi hakkında bilgisi olan var mı? Bu ders için ayrı plana ve ayrı yazılılara ihtiyaç var mı?

"Tarif edilmez güllerin yankısı gözlerin"
 (Sezai Karakoç)
Edebiyat Öğretmeni
Site Yöneticisi
VIP Üye

Calİmero

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 23, 2010, 03:12:57 ÖS »

Hocam ayrı plan yapılacak. ders işlenirken aslında hiçbir farklılık yok. Ama iki ayrı ders saati gibi düşünürsek ve 2 saatlik derslerde 2 yazılı zorunluluğu olduğunda toplamda 4 yazılı yapılacak. Sizin anlyacağınız 4 saatken 3 yazılı yapılıyordu şimdi iki ayrı dersin 2+2 olunca 4 yazılı yapılacak. Fazladan bir yazılı var.
ser-mest
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 23, 2010, 05:46:29 ÖS »

Hocam 10. sınıfta 3 saat edebiyat var, bir de 1 saat seçmeli edebiyat var.Eğer ben 3 saat için 3 sınav, 1 saat için 2 sınav yaparsam toplam 5 sınav yapmış olurum ki öğrenci sınava boğulur.Aynı konular için 2 farklı plan yapmak da nasıl olacak bilmiyorum.

"Tarif edilmez güllerin yankısı gözlerin"
 (Sezai Karakoç)
aytoldı
Uzman Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 23, 2010, 10:12:36 ÖS »

Hocam 10. sınıfta 3 saat edebiyat var, bir de 1 saat seçmeli edebiyat var.Eğer ben 3 saat için 3 sınav, 1 saat için 2 sınav yaparsam toplam 5 sınav yapmış olurum ki öğrenci sınava boğulur.Aynı konular için 2 farklı plan yapmak da nasıl olacak bilmiyorum.

Konular bölünecek. Örneğin 1 saatlik ders için "15-19.yy öğretici metinler" seçilebilir. Ne kadar sağlıklı olur orasını bilemem ama sonuçta aynı konuda iki farklı plan yapılmaz. Müfredatın belli bir kısmı bölünerek seçmli derste işlnebilir. Bu konuda ogm.meb.gov.tr de bir yazı var ama incelemedim.

Bu Ay Toldı aydı, söz asgı ulug
Yirinçe tüşürse bedütür kulug
mustikarli
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Eylül 25, 2010, 05:15:36 ÖS »

MOLOTOFFF HOCAMIN GÖNDERMİŞ OLDUĞU " GÜZEL SANATLAR İÇİNDE EDEBİYATIN YERİ" KONUSU CEVAPLARINA BAZI ARKADAŞLAR OLUMSUZ YORUMLAR GETİRMİŞ. BURASI BİR FORUM VE CEVAPLARI İSTER ALIRSINIZ İATER ALMAZSINIZ AMA BEN KENDİ ADIMA BAZI SORULARDAN YARARLANDIM. CEVAPLAR NET, TAM OLMAYABİLİR. EN AZINDAN BENİM BAZI ŞEYLERİ DAHA İYİ ANLATMAM İÇİN İPUCU VERDİ. HOCAMA TEŞEKKÜR EDİYORUM. ÇÜNKÜ KİTAP YENİ OLDUĞU İÇİN GEREK METİNLER GEREKSE SORULARIN BAZISI NE ANLATMAK İSTİYOR BELLİ DEĞİL. HOCAMIZA CESARETİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM.
     ÖĞRENCİLERİN YARARLANMASINA GELİNCE ALLAH' INIZI SEVERSENİZ KAÇ ÖĞRENCİ İNTERNETİ BU AMAÇ İÇİN KULLANIYOR. KEŞKE ÖĞRENCİ CEVAPLARI BURADAN ALIP DA SINIFA HAZIRLIKLI GELSE. BIRAKIN BUNU BİR AY SONRA KİTAPLAR GELMİYOR DERSE.
mustikarli
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Eylül 26, 2010, 10:23:01 ÖÖ »

arkadaşlar dil anlatım 11. sınıf ( ekoyay yay.) kitabında ilk konuda (metinlerin sınıflandırılması) konunun sonunda yer alan ölçme sorularında ( 6. soru) türkiye haritasında renkler iletişimin hangi ögesiyle ilgilidir diye bir soru var. cevap konusunda bilgi verir misiniz.
Edebiyat Öğretmeni
Site Yöneticisi
VIP Üye

Calİmero

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Eylül 26, 2010, 05:53:29 ÖS »

Bana göre kanal olmalı. Çünkü o renkler aracılığyla bizler kahverenginin dağ, mavinin deniz, sarının ova... olduğunu anlıyoruz.
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM