EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 10:53:07 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hikaye''hayalimde okuyan ülke türkiye'YaRDımM.:(  (Okunma Sayısı 1723 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mckarakul0
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Mart 06, 2010, 10:32:05 ÖÖ »

Arkadaşlar 11.sınıf tm öğrencisiyim dil ve anlatım hocamız 'hayalimde okuyan ülke TÜRKİYE'konu başlığında bir hikaye yazacaksınız dedi.Hikayenin özelliklerini göz önünde bulundurarak bir hikaye yazabilirmisiniz? Ya da en azından giriş kısmı hakkında veya nasıl yazacağım hakkında biraz bilgi verirseniz çok teşşekkür ederim.yardımlarınız için şimdiden çok teşşekkür ederim...
ser-mest
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2010, 03:02:42 ÖS »

Yıl 2050...Uzun yıllardır Almanya'da yaşadığım için vatanımdan uzak kalmıştım.İşlerimin yoğunluğu nedeniyle ülkemle ilgili haberleri de takip edememiştim.Esenboğa Havaalanından şehir merkezine beni götüren servise bindim ve özellikle cam kenarına oturdum.Yıllar önce buradan ayrıldığımda havaalanına giden bu yolun etrafı gecekondularla doluydu.Etrafta uçsuz bucaksız gökdelenleri, yemyeşil parkları görünce çok şaşırdım.Beni asıl şaşırtan ise servisteki yolculardan birçoğunun minik boyutlardaki kitaplarını çıkarıp etrafla çok ilgilenmeden okumaları oldu.
  Servisten Kızılay'da indim.Kocatepe camiine doğru yürümeye başladım.Bu caddenin her köşesine insanın içini açacak renklerle boyanmış, modern kitapçılar açılmıştı.Birçok işyeri dükkanlarının en güzel yerine kitap okuma salonları açmıştı....

Devamını sen getirebilirsin:)

"Tarif edilmez güllerin yankısı gözlerin"
 (Sezai Karakoç)
mckarakul0
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2010, 07:23:58 ÖS »

çok teşşekkür ederim....
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM