EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 02:32:03 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÖĞRETMENİN EV ZİYARETLERİ  (Okunma Sayısı 52551 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Edebiyat Öğretmeni
Site Yöneticisi
VIP Üye

Calİmero

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Eylül 12, 2011, 08:28:16 ÖS »

Güzel hikaye ama ne şimdiki öğrenciler artık Çakır gibi ne de şimdiki veliler Çakır'ın babası gibi. Bu tip öğrenciler ve veliler ancak küçük köy okullarında. O okullarda zaten öğrencilerin durumları bilinir. Evlerine gitmeye gerek yoktur. Hatta evlerine gittiklerinde size onca ikram için çırpınırlarken siz daha da rahatsız olursunuz. siz ne derseniz onlar hep hazırlanırlar. eskiden ben de bu ortamlarda bulundum. Öğrencilerimin sofralarına konuk oldum. Ama bu sırada çok sıkıldım dediğim durumlardan. Benim çevremdeki öğrenciler öğretmeninden sadece not bekleyen, veliler ise eğer çocuğunun sizinle dersi zayıf değilse sizinle görüşmeye tenezzül etmeyen veliler. Karşıdan bakınca durum çok masumca oluyor ama veliler durumu bu şekilde değerlendirmiyorlar.  Durum hiç de göründüğü gibi değil.
Bir arkadaşımla konuşurken bu ev ziyaretleri çıkmadan önce kendisini gönüllü oalrak bunu yaptığını ancak kendi hakkında asılsız bir sürü dedikodu çıktığını ve o yüzden istedikleri kadar ceza verseler bile evlere gitmeyeceğini söyledi. Bu bence göz önünde tutulacak bir durum. İster tek başıan ister başkasıyla gidin. İnsanlar o evle ilgili her şeyi düşünüp sizinle ilgili çok kötü şeyler söyleyip yapabilirler.
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM