|
elzem
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #60 : Mart 16, 2008, 01:55:43 ÖS » |
|
Ne gül ne de ağla olduğu gibi anla.Bana seneler önce dili biraz anlaşılmaz geldi başkasına farklı gelebilir.Yazarların kitabını değerlendirmek de yetenek ister.....Siz bu kitabı okudunuz mu ve ilk defa ne zaman okudunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #61 : Mart 16, 2008, 09:17:42 ÖS » |
|
Ciğerini biliyorum.Üniversite 2. sınıf.Daha sonra da okudum.Şunu mu diyecektin önyargılısın.Bunları geçtik zannediyordum.
|
|
|
|
|
|
Minerva'nın Baykuşu ancak ve ancak alacakaranlıkta uçmaya başlar.
|
|
|
uzman
Newbie
HALKLA İLİŞKİLER UZMANIYIM
|
 |
« Yanıtla #62 : Mart 18, 2008, 10:26:38 ÖS » |
|
GÜZEL
|
|
|
|
|
|
TÜM HEMŞERİLERİME SELAMLAR
|
|
|
erzkok
Newbie
|
 |
« Yanıtla #63 : Mart 19, 2008, 11:21:19 ÖS » |
|
ahmet hamdi tanpınardır. çünkü üniversitede okurken tampınar yazdığım için hocamız sıfır vermişti. ondan sonra asla unutmam tanpınarla herkes "huzur" bulur ama ben bütnleme bulmuştum ondan huzuru çok severim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uzman
Newbie
|
 |
« Yanıtla #64 : Mart 26, 2008, 06:15:12 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #65 : Nisan 05, 2008, 02:56:48 ÖS » |
|
DÜNYADA KAFASI ÇALIŞAN HİÇBİR İNSAN BÜYÜK ŞAHSİYETLERE ALAKASIZ KALAMAZ. BU ÜLKENİN EN BÜYÜK KAFALARINDAN BİRİ BEDİÜZZAMAN. Acaba bu ülke için ne yapmış bahsettiğiniz büyük şahsiyet!
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
dilbaz
Newbie
yaradır kanar,kanar geçer...
|
 |
« Yanıtla #66 : Nisan 06, 2008, 07:41:37 ÖS » |
|
Şu "en" leri cevaplamak hiç de kolay değil,tek eser ve yazarla cevaplayanlara da hayranım...Benim için bir yazarın tüm eserleri güzeldir demek zor,bazen yazarı tanımam bile ama eseri hoşuma gider.. Aklıma gelen,hani unutamadıklarım neler?Mesela Huzur , Kürk Mantolu Madonna, Yalnızız,Nurettin Topçu'nun "Kara Yazı" hikayesi,Selim İleri'nin "Dostlukların Son Günü"...diye uzar gider.İyi ki de uzar gider,bitmez,yol alır,hep artar bu liste....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Æ’uzuâ„“Ñ—yÑ”
|
 |
« Yanıtla #67 : Nisan 07, 2008, 04:37:56 ÖS » |
|
ahmet hamdi tanpınardır. çünkü üniversitede okurken tampınar yazdığım için hocamız sıfır vermişti. ondan sonra asla unutmam tanpınarla herkes "huzur" bulur ama ben bütnleme bulmuştum ondan huzuru çok severim
 ))
|
|
|
|
|
|
Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız. Konfüçyus
|
|
|
ibrahim ÅžNL
Newbie
|
 |
« Yanıtla #68 : Nisan 11, 2008, 10:32:38 ÖS » |
|
CERVANTES-LA MANCHA'LI YARATICI ASİLZADE DON QUİJOTE
|
|
|
|
|
|
Derûnun pürmaârif hemnişînin merd-i ârif kıl
|
|
|
uzman
Newbie
|
 |
« Yanıtla #69 : Nisan 14, 2008, 09:51:33 ÖÖ » |
|
DÜNYADA KAFASI ÇALIŞAN HİÇBİR İNSAN BÜYÜK ŞAHSİYETLERE ALAKASIZ KALAMAZ. BU ÜLKENİN EN BÜYÜK KAFALARINDAN BİRİ BEDİÜZZAMAN. Acaba bu ülke için ne yapmış bahsettiğiniz büyük şahsiyet! O kişi allaha karşı baglıydıyki kafirlerin karşısına tek başına dikilmiş bir adamdır.Okumanı tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vatikannüshası
|
 |
« Yanıtla #70 : Nisan 14, 2008, 02:32:16 ÖS » |
|
O kişi allaha karşı baglıydıyki kafirlerin karşısına tek başına dikilmiş bir adamdır.Okumanı tavsiye ederim ben de emperyalizmin karşısına tek başına dikilmiş bir adam tanıyorum, okumanı tavsiye ederim. 
|
|
|
|
|
|
Bir uçurumun içine baktığınızda uçurum da sizin içinize bakar.
|
|
|
|
ÜSTAD 66
|
 |
« Yanıtla #71 : Nisan 15, 2008, 11:13:24 ÖÖ » |
|
ZAVALLI vatikannüshası !!. NE ALAKASI VAR. ATATÜRK, DEVLETİMİZİN BANİSİ, CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU. KÖTÜ BİR TARTIŞMACISIN . BEDİÜZZAMAN BİR FİKİR ADAMIDIR BENCE DE. HEM DE HEGEL VE KANT SEVİYESİNDE.BU ÜLKE NAZIMA YAPTIĞI GİBİ BEDİÜZZAMANA, KEMAL TAHİRE NİHAL ATSIZA DA HAKSIZLIK YAPTI. AYDIN OLMAK İÇİN ÖNCE İNSAN OLMAK LAZIM. DÜŞÜNCE NAMUSU. BU HAMASET EDEBİYATINI BIRAK. BU ÜLKE SENİN GİBİLERDEN BİR ŞEY ANLAMIYOR. "YA SEV YA TERK ET" KIVAMINDA BİR ŞAHSİYETSİN. ZAVALLISIN.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vatikannüshası
|
 |
« Yanıtla #72 : Nisan 15, 2008, 11:29:49 ÖÖ » |
|
 niçin Atatürk'ü görünce tüyleriniz ürperiyor? niçin Atatürk'ü bir devlet kurucusu,cumhuriyetin kurucusu düzeyinde görmek ve göstermek istiyorsunuz? niçin o şahsa hegel, kant seviyesinde bir fikir adamı diyorsunuz da Atatürk'ü azımsıyorsunuz? ............BU ÜLKE NAZIMA YAPTIĞI GİBİ BEDİÜZZAMANA, KEMAL TAHİRE NİHAL ATSIZA DA HAKSIZLIK YAPTI........
"bu ülke" derken "cumhuriyet dönemini" mi kast ediyorsunuz?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 15, 2008, 01:29:01 ÖS Gönderen: vatikannüshası »
|
|
Bir uçurumun içine baktığınızda uçurum da sizin içinize bakar.
|
|
|
|
Æ’uzuâ„“Ñ—yÑ”
|
 |
« Yanıtla #73 : Nisan 15, 2008, 06:11:57 ÖS » |
|
DÜNYADA KAFASI ÇALIŞAN HİÇBİR İNSAN BÜYÜK ŞAHSİYETLERE ALAKASIZ KALAMAZ. BU ÜLKENİN EN BÜYÜK KAFALARINDAN BİRİ BEDİÜZZAMAN. Acaba bu ülke için ne yapmış bahsettiğiniz büyük şahsiyet! O kişi allaha karşı baglıydıyki kafirlerin karşısına tek başına dikilmiş bir adamdır.Okumanı tavsiye ederim En beğendiğiniz beyin yıkayıcısı diye sorulmuyor, edebiyatçı diye soruluyor!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız. Konfüçyus
|
|
|
kamilcay
Newbie