|
ahmer
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 17, 2008, 12:38:52 ÖÖ » |
|
Mezarımın üstüne çay ekin, ada çayı içmekten kurtulursunuz hem emremyunus öğretmenimize hoş geldin demek hem de ada toprağına karışacağım için veda amacıyla ada sakinlerine şu şiiri armağan ediyorum : Ben dünyadan gider oldum Kalanlara selam olsun Bu arada vasiyetim, anma günlerimde "ada sahillerinde bekliyorum" şarkısını söyleyin lütfen
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 17, 2008, 12:45:16 ÖÖ Gönderen: ahmer »
|
|
artık bize başka bir hayat lazım
|
|
|
|
lαякαsση
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 17, 2008, 12:45:47 ÖÖ » |
|
merak buyurmayınız hocam. o kutsal günde sizi anlatan bir oratoryo bile hazırlayacağız. bir de çay yapraklarıyla süslenmiş olan bir çelenk  ayrıca adasahilleri.com diye sizi anlatan bir site. vefa budur:)
|
|
|
|
|
|
Şem'i Gör kim Yanmadan Yandırmadı Pervâneyi..
|
|
|
|
gözde:)
|
 |
« Yanıtla #32 : Mart 17, 2008, 07:54:05 ÖS » |
|
selam milleeeet  benim burcum da başaaaak  adada bana da ter var mıııııı?  tek başak az gelebiliiir 
|
|
|
|
|
|
İçindeki çocuğu, yüreğindeki umudu asla yitirme... Ağlamaların bin beteri de geçse içinden, bu yaşama inat; GÜLÜMSE!  )
|
|
|
|
ahmer
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 17, 2008, 09:04:27 ÖS » |
|
BEn de birkaç başak gelse de gazel ve kabuk toplamaya yardım etse diyordum. Sevgili gözde burçtaşım, benden sonra ada temizliği sana emanet. Bu yayla akrep adayı yaşanmaz hale getirecek yoksa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmer
|
 |
« Yanıtla #34 : Mart 17, 2008, 09:05:33 ÖS » |
|
merak buyurmayınız hocam. o kutsal günde sizi anlatan bir oratoryo bile hazırlayacağız. bir de çay yapraklarıyla süslenmiş olan bir çelenk  ayrıca adasahilleri.com diye sizi anlatan bir site. vefa budur:) YAhu ölümden sonra vefa gösterseniz n'olur ki? Ölmeden not yazacağım ada çayı yaprağına. Ölümümden akreple yaya sorumludur diye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lαякαsση
|
 |
« Yanıtla #35 : Mart 17, 2008, 09:30:20 ÖS » |
|
ben masumum.. ama yay dan emin değilim. en son ahmer hocamı uçurumdan , gün batışını seyredelim diye ikna edip götürmüştü kayalıklara. ben de daha sonra eşlik etmek için çıktım. en son gördüğüm manzarada sayın yay burcu nun bir ayağı havada idi ( bir tekme atmış gibi) beni görünce hemen geri çekip yukarıya bakarak ıslık çalmaya başladı.. neymiş efenim.. sayın ahmer hocam çok çok ısrar etmiş körebe oynayalım diye , ben ''ebe'' olayım demiş.onu kıramamışmış. .. yedim mi? hayır?? adada manzara biter mi? hayır.. intikamım acı olacak mı? evet.. 
|
|
|
|
|
|
Şem'i Gör kim Yanmadan Yandırmadı Pervâneyi..
|
|
|
|
rüveyda...
|
 |
« Yanıtla #36 : Mart 18, 2008, 03:08:36 ÖS » |
|
Başaklar olmadan hayat çekilmez olurda herhalda...  Ben de başağım,herkese merhaba...
|
|
|
|
|
|
Birgün nehirler gibi çağlayarak derinden...
|
|
|
|
ƒuzuℓїyє
|
 |
« Yanıtla #37 : Mart 18, 2008, 09:16:12 ÖS » |
|
Mezarımın üstüne çay ekin, ada çayı içmekten kurtulursunuz hem emremyunus öğretmenimize hoş geldin demek hem de ada toprağına karışacağım için veda amacıyla ada sakinlerine şu şiiri armağan ediyorum : Ben dünyadan gider oldum Kalanlara selam olsun Bu arada vasiyetim, anma günlerimde "ada sahillerinde bekliyorum" şarkısını söyleyin lütfen Ada sahillerinde bekleniyorsunuz, adayı talan edip bütün hindistan cevizlerini kırdığınız için Hintliler tarafından 
|
|
|
|
|
|
Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız. Konfüçyus
|
|
|
|
ƒuzuℓїyє
|
 |
« Yanıtla #38 : Mart 18, 2008, 09:19:01 ÖS » |
|
ben masumum.. ama yay dan emin değilim. en son ahmer hocamı uçurumdan , gün batışını seyredelim diye ikna edip götürmüştü kayalıklara. ben de daha sonra eşlik etmek için çıktım. en son gördüğüm manzarada sayın yay burcu nun bir ayağı havada idi ( bir tekme atmış gibi) beni görünce hemen geri çekip yukarıya bakarak ıslık çalmaya başladı.. neymiş efenim.. sayın ahmer hocam çok çok ısrar etmiş körebe oynayalım diye , ben ''ebe'' olayım demiş.onu kıramamışmış. .. yedim mi? hayır?? adada manzara biter mi? hayır.. intikamım acı olacak mı? evet..  Ben orda güneşi selamlıyordum, yanlış anlamışsın, düşman edeceksin arkadaşı bana...İntikam diyorsan o senin bileceğin iş. Ama sonuçlarına razı olmalısın. Sobelenirsin gibi geliyor bana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozlem
Newbie
|
 |
« Yanıtla #39 : Mart 18, 2008, 10:11:06 ÖS » |
|
Bir başak daha ister misiniz adada?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çolpan
Jr. Member

Sensiz geçen günlerin kazası yok...
|
 |
« Yanıtla #40 : Mart 19, 2008, 11:26:06 ÖÖ » |
|
Yaylar için kötü konuşmayın arkadaşlar çarpılırsın valla...Ben de yayım hem de en alasından...
|
|
|
|
|
|
Vatan; ne Türkiyedir Türkler'e ne Türkistan, Vatan; büyük ve müebbet bir ülkedir:TURAN!
|
|
|
|
raiş
|
 |
« Yanıtla #41 : Nisan 17, 2008, 11:28:12 ÖÖ » |
|
nedense oglak olup bir kafa dengi görünmüyor adaya gelmek isterim ama inatçılıgımla tanımlanırım 
|
|
|
|
|
|
söLéDikLérimDén çok sakLaDıkLarımDa sakLıyım .. wé qizLéDikLérimDé qizLiyim .. ßéni anLamak iÇin konu$tukLarımDan çok sustukLarıma kuLak wérin
|
|
|
|
SAHARA
|
 |
« Yanıtla #42 : Nisan 20, 2008, 07:45:54 ÖS » |
|
aslan altaki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ƒuzuℓїyє
|
 |
« Yanıtla #43 : Nisan 21, 2008, 07:52:33 ÖS » |
|
I Ih yay.
Terazi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #44 : Nisan 21, 2008, 09:06:30 ÖS » |
|
değil akrep kova mı acaba alttaki üye pek kendilerini beğenmiş olurlar been yönetirim!
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|