|
black_angel_rock_girl
|
 |
« : Aralık 13, 2008, 02:27:27 ÖS » |
|
Bu şiiri bizim sınıfı anlattığı için yazdım BİZİM SINIF41 parça var burada Hepsi birbirinden parlak Yaramazları da olsa Bu bizim sınıf
Herkes sevgiyle gelir buraya Öğretmenler hariç tabii Hayattan uzak kalmak için En iyi yerdir bizim sınıf
Delisi de var manyağı da Yinede matrak bura Bazıları çok ciddi Ciddilere yer yok burada
Herkes birbirine lakap takar Bir türlü bitmez şamata Gurur duyarım ben burayla İşte bura bizim sınıf...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2008, 02:48:18 ÖS Gönderen: meryozcan »
|
|
√ Đèãđ ĢįŕŁě √
|
|
|
|
black_angel_rock_girl
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 13, 2008, 02:27:56 ÖS » |
|
pek kafiyeli olmadı ama olsun 
|
|
|
|
|
|
√ Đèãđ ĢįŕŁě √
|
|
|
|
ƒuzuℓїyє
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 13, 2008, 02:33:24 ÖS » |
|
Sana kanım kaynadı benim yaa. 
|
|
|
|
|
|
Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız. Konfüçyus
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 13, 2008, 02:46:46 ÖS » |
|
Benim de dondu  Yakında hırka yelek de olursam şaşırma... Geldiğimden beri mesajları silmeye kıyamıyorum ha bire sözcükleri düzeltip duruyorum. MSN kültürü foruma da bulaştı hadi hayırlısı.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2008, 02:49:08 ÖS Gönderen: meryozcan »
|
|
* Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur, * Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur, * Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş Bulur, * Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir...
|
|
|
|
|
golgeli_yol
Full Member

IU TDE
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 13, 2008, 06:05:52 ÖS » |
|
meryozcan bu site gibi o kadar çoq site war ki ama hiç birinde senin gibi bir tip yoq biliyor musun  Bu site herhangi bir forum sitesi degil..Belki herhangi bir forum sitesinde istediğin gibi yazabilirsin ama burası daha çok edebiyat ve Türkçe öğretmenlerinin bulunduğu bir site..Bence biraz daha düzgün yazmaya çalışsan daha iyi olur...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2008, 06:19:06 ÖS Gönderen: meryozcan »
|
|
... Şimdi biz neyiz biliyor musun? Yıkıntılar arasında yakınlarını arayan öksüz savaş çocukları gibiyiz.
Umut ve korkunun hiçbir anlam taşımadığı bir dünyada bir şey bulduğunda neyi, ne yapacağını bilemeyen çocuklar gibi.
...
|
|
|
|
black_angel_rock_girl
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 13, 2008, 06:13:22 ÖS » |
|
golgeli_yol zaten ben bir sürü site var derken edebiyat ve Türkçe sitesi olarak demiştim , iyi anlayamamışsınız demek ki beni ...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2008, 06:17:51 ÖS Gönderen: meryozcan »
|
|
√ Đèãđ ĢįŕŁě √
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 13, 2008, 06:17:18 ÖS » |
|
Bak işte yanılıyorsun bizim kadar Türk diline titiz davranan bir site yok. Benim farklı bir tip oluşum görüşünde olman benim için önemli değil. Bu siteye uyum sağlayacağına inanıyorum.
|
|
|
|
|
|
* Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur, * Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur, * Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş Bulur, * Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir...
|
|
|
golgeli_yol
Full Member

IU TDE
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 13, 2008, 06:19:40 ÖS » |
|
golgeli_yol zaten ben bir sürü site var derken edebiyat ve Türkçe sitesi olarak demiştim , iyi anlayamamışsınız demek ki beni ...
Dikkat etmemisim evet kusura bakma..Baska edebiyat forumu bilmiyorum ama onlarda bu tarz seylere onem verilmiyorsa bence problem o sitelerde..
|
|
|
|
|
|
... Şimdi biz neyiz biliyor musun? Yıkıntılar arasında yakınlarını arayan öksüz savaş çocukları gibiyiz.
Umut ve korkunun hiçbir anlam taşımadığı bir dünyada bir şey bulduğunda neyi, ne yapacağını bilemeyen çocuklar gibi.
...
|
|
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 13, 2008, 06:25:57 ÖS » |
|
Güzelce uyarını aldın bunu karşı çıkmak olarak düşünme. Kurallara hepimiz uymak zorundayız. Daha fazla uzatmaya gerek yok bu konuyu. Türkçe kurallarına uymak zorundasın okey mokey de ne oluyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|