edebiyatogretmeni.net forum
Kasım 21, 2008, 04:29:16 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Alanında İlk www.okulumuzungazetesi.com  (Okunma Sayısı 1057 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
receploji
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 11, 2008, 04:32:25 ÖS »

"Hani küçük mutluluklar vardır insanın hayatını dolduran ya da küçük anlar vardır insanın mutlu olmasını sağlayan
İşte benim yazma tutkumun özeti...
Hep bir yarışın içinde olduk. Ne kazananı bildik ne kaybedeni bazen. Yarışmamız gerekiyordu, yarıştık da zaten. İşte bu aşamada hep teselli etti beni yazmak. Testlerden, şıklardan, matematikten, fizikten sıkıldığım anlarda hep yardımıma koştu ve hep rahatlattı beni..." **Gül Bahçesinden alıntı..

Öğrencilerimizden gelen bu sese kulak vermek için, onları heveslendirmek yazma adına bir adım daha atmalarına yardımcı olmak için gelin siz de www.okulumuzungazetesi.com sitesini ziyaret edin ve üye olun.

Her okulun okul gazetesi ya da duvar gazetesi oluşturma etkinliği olmuştur. Ama bunlar ya maddi sebeplerden ya ilgisizlikten ya da daha farklı nedenlerden dolayı hep yarım kalmıştır...

Ama alanında ilk olma özelliği ile artık çağımızın iletişim aracını kullanarak dinamik, güncel ve herkese açık bir okul gazetesi oluşturabilirsiniz...

Bunu yapmak için okulunuzdan bu konuda yardımcı olacak bir öğretmeni bu siteye yönlendirmek ve okulunuzun siteye kaydını yapmaktır...

Sizleri de aramızda görmek isteriz.....

GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ
www.okulumuzungazetesi.com
MSN : okulumuzungazetesi@hotmail.com
receploji
Newbie
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Eylül 29, 2008, 11:52:39 ÖÖ »

sitenin yeni halinde öğrenciler ve öğretmenler yazılarını biçimlendirebiliyorlar, resim ekleyebiliyorlar.....

yayın ve iletişim kulübünde olup da farklı etkinlik yapmak isteyenler siteyi ziyaret edebilirler....

arkadaşlar üyelik ücretsizmiş siteye
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Saglik
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!