|
Günay
Ziyaretçi
|
 |
« : Ocak 27, 2009, 02:37:05 ÖS » |
|
Bu konu başlığında yüce önder Mustafa Kemal ATATÜRK hakkında içimizden gelen duyguları yazalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2009, 04:03:02 ÖS » |
|
Ziyaretçi Defteri gerçekten çok özel bir düşünce teşekkürler Günay.  Mustafa Kemal Atatürk'ün elime yeni geçen bir mektubu vardı. Konu Atatürk ve duygular olunca onun duygusal yönünü yansıtması dolayısıyla ekliyorum. Bu sayfayı ziyaret eden üyelerimizin orijinal hali ile de okumasını ve görmesini istedim. Atatürk'ün İsmet İnönü'ye Ağlayarak Yazdığı Mektup (Orijinal Metin)   
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
mehmetdemircan
Üye

Emekli matematik öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2009, 02:26:45 ÖS » |
|
Paylaşımın için teşekkürler.Atatürk'cü olmaktan ,Atatürk'cüyüm demek gurur duymalıyız.
|
|
|
|
|
|
Sen sen ol, başkası olma.
|
|
|
|
Günay
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 03, 2009, 01:03:27 ÖS » |
|
Neredesiniz forum sakinleri. Atamız hakkında yazacağınız bir şey yok mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rengârenk
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 03, 2009, 01:31:04 ÖS » |
|
"Öğretmenler; yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır...25.08.1924, Öğretmenler Birliği Kongresi Üyelerine."
Diyerek bize mesleğimizin kutsallığını, önemini ve güçlüğünü gösteren Atam... Bu sözünüzü meslek hayatım boyunca bir and olarak içimde taşıyacağıma söz veriyorum...
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
güziş
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 03, 2009, 02:03:48 ÖS » |
|
idealistliği,ileri görüşlülüğü beni etkilemiştir hep.O bir dahidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yldz ayça
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 04, 2009, 07:15:39 ÖS » |
|
Atatürk gibisi bir daha zor gelir herşeyi ile örnek alınması gereken bir insandır Atatürk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edebiyat06
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 04, 2009, 07:22:28 ÖS » |
|
Atatürk'e çamur atanlar şunu bilmeliler: Atatürk ve silah arkadaşları olmasaydı yine bir babaları olurdu, ama kim olduğunu bilmezlerdi.
O TÜRK'ün son büyük BAŞBUĞ'udur.
|
|
|
|
|
|
BİR DEFA YÜKSELEN BAYRAK BİR DAHA İNMEZ.
Bir gece Kerkük'te vurdular beni. Geçti sokaklardan bir kızıl ordu. İslam'ı ve Türk'ü vuruyordu kurşunlar Peygamber kabrinde ağlıyordu.
|
|
|
|
Nur-i Didem
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 20, 2009, 06:52:17 ÖS » |
|
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun.Onlara çamur atmaya kalkanları ben vatansever olarak görmüyorum.Onun gibi bir önder zor gelir dünyaya...
|
|
|
|
|
|
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Elif Şafak
|
|
|
|
HÜSN-İ DİLÂRÂ
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 20, 2009, 06:58:39 ÖS » |
|
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun.Onlara çamur atmaya kalkanları ben vatansever olarak görmüyorum.Onun gibi bir önder zor gelir dünyaya...
Can-ı gönülden katılıyorum...Atatürk'e gerektiği değeri vermeyenleri kınıyorum Ne Mutlu TÜRKüm Dİyene
|
|
|
|
|
|
"hayat boş geçti geri kalan korkulu her adımım dolu olsa işe yaramaz katında biliyorum bağışlanmamı diliyorum "
|
|
|
İbrahim Kahraman
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 22, 2010, 06:17:04 ÖS » |
|
Merhaba bende sitenizin yeni üyesi olarak bir şiirimi sizinle paylaşmak isterim
GEL GAZİ MUSTAFA KEMAL GEL
Nerdesin sen,nerede Gazi Mustafa Kemal Dünyada bulunmaz,çehrendeki cemal
İste Muhammet mustafa dan Burak'ı sana versin Bin gel o mübareğe de gökten şöyle süzülüversin
Gel gel de o müthiş emirlerini yine orduna ver İçimde ki hainleri şöyle bir yerlere ser
Ağlıyorum çünkü muktedir değilim sende ki güce hergün dualar ediyorum,göndersin seni diye gökteki yüce
Kalleş pazarı kurulmuş,kalleşlik satılıyor Bir görsen o müthiş orduna ne iftiralar atılıyor
Bilmem ne çabuk unuttular boğazda ki savaşı Daha dün gibi gözümün önün de Seyid onbaşı
Tertemiz alnından vurulurken dedem Mahmut onbaşı Şimdi beyler gibi yaşatılıyor İmralı da hainin başı
Sakarya da İnönü de namusuma göz diken kalleşi Çoktan unuttuk olduk dinler arası kardeşi
Hak din İslamdır diyor bu eşsiz kainatı Yaradan Ne işler çevrilir bilmem İslam adına toplanan paradan
Hangisini söyleyeyim bilmem mavi gözlü adam Çok değil şöyle üç günlüğüne göndersin seni yaradan
Toplada gel o mübarek, şanlı şehitler ordusunu Fetih edelim şu hainlerin,kahpelerin batısını,doğusunu
İbrahim Kahraman
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 24, 2010, 07:05:58 ÖS » |
|
Teknik bakımdan kusurlu olsa da muhteva olarak çok güzel bir şiir yazmışsınız yüreğinize sağlık İbrahim kardeşim.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
İbrahim Kahraman
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 24, 2010, 11:29:55 ÖS » |
|
Teknik bakımdan kusurlu olsa da muhteva olarak çok güzel bir şiir yazmışsınız yüreğinize sağlık İbrahim kardeşim.
evet bu bir hece şiiri değil,bu şiir bir anda döküldü ve bende çok beğendiğim için bir hecesini bile değiştirmedim,çünkü anlam çok kaybalıyordu,beğenmenize sevindim,bir serbest çalışma olarak görün lütfen teşekkür ederim,saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BahadırTekin
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 11, 2011, 12:33:02 ÖS » |
|
Ata'm...Ata'm..
İleri görüşlü,vatansever,hoşgörülü Ata'm..
Seni unutmadık,unutmayacağız,unutturmayacağız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|