|
meryozcan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #30 : Eylül 13, 2008, 07:30:12 ÖS » |
|
Teşekkür ederim ayşenurcum. Ayşenur komşu bir siteden tanıdığım coğrafyasever bir kardeşimdir. Ben her zaman havamdayım minervacım. Bu sitede kendimi mutlu iyi hissetmem en büyük ödüldür benim için. Kiminin oyu kiminin duası (sen) yeter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aysenur_40
|
 |
« Yanıtla #31 : Eylül 14, 2008, 09:01:58 ÖÖ » |
|
merhaba sitenize yeni üye oldum ama hemen anladım ki Meryem hocamın bu siteye çok büyük katkısı var benim oyum Meryem hocamdan yana Meryem hocam S L M  Bana pek yeni gibi gelmediniz. Yine de Hoşgeldiniz köyümüze..  yok daha yeni üye oldum sitenize hoşbuldum çok sevdim köyünüzü merhaba sitenize yeni üye oldum ama hemen anladım ki Meryem hocamın bu siteye çok büyük katkısı var benim oyum Meryem hocamdan yana Meryem hocam S L M  25 dakika online kalarak kıymetini hemen anlamış meryozcan.  anketi nereden açtım.iyice havalara gireceksin.  25 dk değil 8 gün 21 saat gibi bire süre(tabi burda değil) Teşekkür ederim ayşenurcum. Ayşenur komşu bir siteden tanıdığım coğrafyasever bir kardeşimdir. Ben her zaman havamdayım minervacım. Bu sitede kendimi mutlu iyi hissetmem en büyük ödüldür benim için. Kiminin oyu kiminin duası (sen) yeter.
rica ederim hocam sizlerin sayesinde inşallah tüm edebiyat eksiğimi kapatacağım geçen yıl edebiyattan ağzım yandı bu yıl yanmasına izin vermeyeceğim(hocam fazla yorumcuydu da eee enver okur'un öğrencisi sonuçta)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #32 : Eylül 14, 2008, 06:03:54 ÖS » |
|
Teşekkür ederim ayşenurcum. Ayşenur komşu bir siteden tanıdığım coğrafyasever bir kardeşimdir. Ben her zaman havamdayım minervacım. Bu sitede kendimi mutlu iyi hissetmem en büyük ödüldür benim için. Kiminin oyu kiminin duası (sen) yeter.
ben de mahalleden arkadaşlarımı foruma üye yaptırıp oy toplayacağım. 
|
|
|
|
|
|
Minerva'nın Baykuşu ancak ve ancak alacakaranlıkta uçmaya başlar.
|
|
|
|
meryozcan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #33 : Eylül 14, 2008, 07:46:26 ÖS » |
|
Alakası yok. Benim oyla ne işim var. Ben yüreklere talibim. Minerva'nın yüreğinde bir noktalık yerim oluştuysa o bana yeter ne yapayım silinecek olan oyları. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ƒuzuℓїyє
|
 |
« Yanıtla #34 : Eylül 14, 2008, 07:50:38 ÖS » |
|
Bence bu ankette dil bilgisi konularındaki katkılarından dolayı emretekin hocam da olmalıydı. Ben henüz oy kullanmadım. Eğer eklenirse emretekin' e, larkason' a ve mahalleden arkadaşı olarak  dada' ya oy vereceğim.
|
|
|
|
|
|
Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız. Konfüçyus
|
|
|
|
meryozcan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #35 : Eylül 14, 2008, 10:26:53 ÖS » |
|
7000 küsür üyeli bir forumda 20 kişi oy kullanmış. Çekingen üyelerimizi nasıl çekebiliriz bu bölüme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #36 : Eylül 14, 2008, 10:27:25 ÖS » |
|
Oy değiştirme hakkımız var mı?
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
ƒuzuℓїyє
|
 |
« Yanıtla #37 : Eylül 14, 2008, 10:29:02 ÖS » |
|
Teşekkür.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mevt
|
 |
« Yanıtla #38 : Eylül 14, 2008, 10:32:45 ÖS » |
|
ben geldiğimden beri meryem hocam ve zekeriyametin hocamı hep görüyorum o yüzden oylarım bu şahıslara;)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 14, 2008, 10:40:15 ÖS Gönderen: meryozcan »
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #39 : Eylül 14, 2008, 10:44:50 ÖS » |
|
7000 küsür üyeli bir forumda 20 kişi oy kullanmış. Çekingen üyelerimizi nasıl çekebiliriz bu bölüme.
paylaşımda bulunmayan ve ankete katılmayan katılsa da minervaya oy vermeyen kişinin üyeliğini kabul etmeyin 
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #40 : Eylül 15, 2008, 11:19:01 ÖÖ » |
|
derin,as,muhammed yıldırım.fuzuliye bu kişiler bana oy verdiklerini söylediler.ben de kendime oy verdim.  5 etti.ama oylarım 4. bunda bir hata var.ya da birisi beni kandırdı. oy verirken yine kişilerin katkısından çok hayata bakışı etkili oldu napalım.  ben bütün bölümlere katılımına.(edebiyat,türkçe öğretmeni olmayanlar hepsine katılamaz.) eskilik. forumu uzun süreler terk etmeme. genel özelliği kırıcı  olmayan kişilerden seçtim. derin haklı ama demokratik adamım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 15, 2008, 11:20:42 ÖÖ Gönderen: minerva_dada »
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
|
 |
« Yanıtla #41 : Eylül 15, 2008, 11:21:29 ÖÖ » |
|
Sayın larkason, sayın Belce ve sevgili Meryem hocamızaydı oyum... 
|
|
|
|
|
|
Gûr-ı hâne-i râz-ı tû çün dil şeved An murâdet zudter hâsıl şeved
*Mesnevî* ''Sırrının mezarı gönül olursa, muradın daha çabuk hasıl olur.''
|
|
|
|
ƒuzuℓїyє
|
 |
« Yanıtla #42 : Eylül 15, 2008, 11:29:56 ÖÖ » |
|
derin,as,muhammed yıldırım.fuzuliye bu kişiler bana oy verdiklerini söylediler.ben de kendime oy verdim.  5 etti.ama oylarım 4. bunda bir hata var.ya da birisi beni kandırdı. oy verirken yine kişilerin katkısından çok hayata bakışı etkili oldu napalım.  ben bütün bölümlere katılımına.(edebiyat,türkçe öğretmeni olmayanlar hepsine katılamaz.) eskilik. forumu uzun süreler terk etmeme. genel özelliği kırıcı  olmayan kişilerden seçtim. derin haklı ama demokratik adamım. Ben oyumu larkason, emretekin ve sana kullandım önceden belirttiğim gibi. Çok açık görüşlüyüm, değiştirecek olsam da çekinmezdim. İçime sinesi oy kullandım. Acaba kendine verdiğin oyu silmiş olabilir misin dad? Hani bu oylama ne kadar gereksiz oldu aslında yaa sileyim şunu gibilerinden... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #43 : Eylül 15, 2008, 04:16:38 ÖS » |
|
derin,as,muhammed yıldırım.fuzuliye bu kişiler bana oy verdiklerini söylediler.ben de kendime oy verdim.  5 etti.ama oylarım 4. bunda bir hata var.ya da birisi beni kandırdı. oy verirken yine kişilerin katkısından çok hayata bakışı etkili oldu napalım.  ben bütün bölümlere katılımına.(edebiyat,türkçe öğretmeni olmayanlar hepsine katılamaz.) eskilik. forumu uzun süreler terk etmeme. genel özelliği kırıcı  olmayan kişilerden seçtim. derin haklı ama demokratik adamım. Ben oyumu larkason, emretekin ve sana kullandım önceden belirttiğim gibi. Çok açık görüşlüyüm, değiştirecek olsam da çekinmezdim. İçime sinesi oy kullandım. Acaba kendine verdiğin oyu silmiş olabilir misin dad? Hani bu oylama ne kadar gereksiz oldu aslında yaa sileyim şunu gibilerinden...  en gerekli oydu. fuzuli yere oy kullanır mıyım hiç. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ƒuzuℓїyє
|
 |
« Yanıtla #44 : Eylül 15, 2008, 06:44:16 ÖS » |
|
as vazgeçti o zaman. 
|
|