Edebiyat Öğretmeni.net Forum Arşivi
Mayıs 23, 2012, 02:27:27 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Değerli üyelerimiz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak lütfen e-posta grubumuza üye olun, sitemizdeki en son gelişmelerden, haberdar olun.
http://www.edebiyatogretmeni.net/e-mail_grubu.htm

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 9. Sınıf Türk Edebiyatı-Dil ve Anlatım ders kitabım Esen Yayınlarından çıktı  (Okunma Sayısı 2591 defa)
yusufaras
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 26, 2006, 11:08:54 ÖS »

Yeni programa uygun hazırladığım 9. Sınıf Türk Edebiyatı-Dil ve Anlatım yardımcı ders kitabım Esen Yayınlarından çıktı.
Kitabın, öğretmen arkadaşlarım ve öğrenciler için özellikle etkinliklerin gerçekleştirilmesi noktasında gerekli olan bilgi desteğini sağlayacağını umuyorum.
Kitapta örneklerle zenginleştirilmiş konu anlatımlarından sonra klasik yazılılarda sorulabilecek sorulara, öğrencilerin edindikleri bilgileri pekiştirmelerini sağlayacak cevaplı uygulamalara, öğrencileri çoktan seçmeli soru tekniğine alıştırmak için testlere yer verilmiştir.
Kitap birinci hamur kağıda renkli olarak basılmıştır.
                                          Yusuf ARAS
İletişim için www.yusufaras.com.tr
Kitabın, eğitim camiamıza hayırlı olması dileklerimle...
aytoldı
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Kasım 27, 2006, 06:16:58 ÖÖ »

Yeni programa uygun hazırladığım 9. Sınıf Türk Edebiyatı-Dil ve Anlatım yardımcı ders kitabım Esen Yayınlarından çıktı.
Kitabın, öğretmen arkadaşlarım ve öğrenciler için özellikle etkinliklerin gerçekleştirilmesi noktasında gerekli olan bilgi desteğini sağlayacağını umuyorum.
Kitapta örneklerle zenginleştirilmiş konu anlatımlarından sonra klasik yazılılarda sorulabilecek sorulara, öğrencilerin edindikleri bilgileri pekiştirmelerini sağlayacak cevaplı uygulamalara, öğrencileri çoktan seçmeli soru tekniğine alıştırmak için testlere yer verilmiştir.
Kitap birinci hamur kağıda renkli olarak basılmıştır.
                                          Yusuf ARAS
İletişim için www.yusufaras.com.tr
Kitabın, eğitim camiamıza hayırlı olması dileklerimle...

Ben kullanıyorum, elinize sağlık. Diğer arkadaşlara da tavsiye ederim.
mulu64
Newbie
*

Hoşça bak zatına kim zübde-i alemsin sen

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 01, 2006, 08:30:36 ÖS »

hocam kitabınızı aldım,gayet güzel hazırlamışsınız,elinize sağlık.
ama biraz pahalı Wink
yusufaras
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 02, 2006, 12:42:19 ÖÖ »

İlginizden ötürü teşekkür ederim.
Kitabın iki ders için hazırlandığı düşünüldüğünde fiyat yüksek bulunmamalı diye düşünüyorum. Aslında kitabı iki ders için ayrı ayrı düşünmüştük. Sayfa sayılarını göz önünde bulundurursanız bu hacimde 250'şer sayfalık iki kitabın toplam satış fiyatı nereden baksanız 12'şer Ytl'den 24 Ytl olurdu. Bu durumda kitap daha pahalı olacaktı.
Saygılarımla...
erenor
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 10, 2006, 06:44:52 ÖS »

Sayın yusufaras
Bartın'dayım, kitabı nasıl temin edebilirim ?

Her mihmet kabulum, yeter ki
Gün eksilmesin penceremden
gurkan1977
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Aralık 22, 2006, 04:21:05 ÖS »

Gerçekten kaliteli ve dolu dolu bir kitap arkadaşlar. Yardımcı olması açısından tavsiye ederim. Teşekkürler Yusuf hocam...
çalıkuşu
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Aralık 25, 2006, 05:19:24 ÖS »

Elinize sağlık hocam ben de faydalanıyorum.
Sağolsun Esen yayıncılık bizim okula yollamış:)
Şeker Su
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Aralık 26, 2006, 06:52:54 ÖS »

Yusuf Hocam kitaplardan bizim okula da gönderdiniz ama ben benimkileri müdüre kaptırdım Sad ben de istiyorum bana ne Cry
ahmer
Moderator
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Şubat 01, 2007, 07:38:13 ÖS »

öğretmenim, kitabınızı yeni aldım. 9. sınıfların dersine girmedğim için bu kadar gecikti. gerçekten tebrik ederim. içeriği doyurucu, örnekler çok güzel. ellerinize ve emeğinize sağlık.

Bende sabr u sükûn yok sende vefadan zerre
İki yoktan ne çıkar fikr idelim bir kerre
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!