Edebiyat Öğretmeni.net Forum Arşivi
Mayıs 23, 2012, 04:49:57 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Değerli üyelerimiz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak lütfen e-posta grubumuza üye olun, sitemizdeki en son gelişmelerden, haberdar olun.
http://www.edebiyatogretmeni.net/e-mail_grubu.htm

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Lütfen Okuyunuz  (Okunma Sayısı 1787 defa)
ahmer
Moderator
Full Member

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 16, 2007, 09:35:11 ÖS »

Değerli öğretmen arkadaşlarım, edebiyat ve Türkçe öğretmenlerinin faydalanması amacıyla kurulan bu sitede hepimiz çok faydalı bilgilere ulaşabiliyoruz. Ancak bu paylaşımın daha da iyi olabilmesi için forumdaki düzensizliğin ve aynı konuda açılmış onlarca başlığın giderilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu sebeple diğer moderatör arkadaşlarımızla konuları birleştirmeye,sizlere daha düzenli bir forum  sunmaya çalışıyoruz. Bu birleştirme esnasında sınav soruları başlığı altındaki teşekkür mesajlarınızı silmek durumunda kalabiliriz. Amacımızın daha güzel paylaşımlar olduğunu bilerek bizi anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

Saygılarımla.
« Son Düzenleme: Nisan 17, 2007, 09:17:14 ÖS Gönderen: ahmer » Logged

Bende sabr u sükûn yok sende vefadan zerre
İki yoktan ne çıkar fikr idelim bir kerre
igav
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 17, 2007, 08:49:34 ÖÖ »

Çok doğru düşünmüşsünüz hocam.Her şey için teşekkürler.(Burada  teşekkür edebiliyoruz değil mi? Grin)
« Son Düzenleme: Nisan 17, 2007, 08:52:56 ÖÖ Gönderen: igav » Logged
ahmer
Moderator
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 17, 2007, 05:10:37 ÖS »

Duyurular bölümüne ayrı bir başlık daha açtım ve orada da genel anlamda bir açıklama yaptım hocam. Bu başlığı yalnız yazılı bölümü için açmıştım. Ama o başlık yeterli diye düşünüyorsanız olabilir tabii neden olmasın.

Bu arada haklısınız, iki kişinin altından kalkabileceği bir iş değil, üstelik zaten çoğumuzun yeterli vakti olmuyor . Mesela ben bu yıl sabahları okulda, öğleden sonraları ve hafta sonları KPSS kursunda çalışıyorum. Dersim az, ancak boşluk çok olduğu için boş zamanlarım ölü geçiyor. Akşamları da bir yandan okul işlerini yetiştirmeye çalışıyor bir yandan da yüksek lisans tezimle boğuşuyorum. Anlayacağınız soluk alacak vaktim yok. Tüm bunlara rağmen sitemize sahip çıkmak adına bu görevi üstlendim ve elimden geleni de yapmaya çalışıyorum. Ben, siz , bizler bu durumdayken bir şeyler başarabiliyorsak diğer arkadaşlarımız neden yardımcı olmasın?
 El birliği ile bu siteyi alanında bir numara haline getirebiliriz diyorum. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.
Saygılarımla
« Son Düzenleme: Nisan 17, 2007, 08:43:15 ÖS Gönderen: ahmer » Logged

ahmer
Moderator
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 17, 2007, 05:11:43 ÖS »

Çok doğru düşünmüşsünüz hocam.Her şey için teşekkürler.(Burada  teşekkür edebiliyoruz değil mi? Grin)

Hem de dilediğiniz kadar  Cheesy
Bizler de teşekkür eder, desteklerinizi bekleriz hocam Smiley

Saygılarımla
« Son Düzenleme: Nisan 17, 2007, 05:14:30 ÖS Gönderen: ahmer » Logged

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!