Edebiyat Öğretmeni.net Forum Arşivi
Mayıs 23, 2012, 04:37:14 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Değerli üyelerimiz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak lütfen e-posta grubumuza üye olun, sitemizdeki en son gelişmelerden, haberdar olun.
http://www.edebiyatogretmeni.net/e-mail_grubu.htm

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 3 saat ek ders istiyoruz.  (Okunma Sayısı 1428 defa)
ataha
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Mart 19, 2007, 02:59:39 ÖS »

Sevgili Arkadaşlar,

Tüek dili ve edebiyatı ve Türkçe öğretmenleri olarak 3 saat fazladan ek ders istiyoruz.Çünkü okulun yükünü bizler çekmekteyiz.Tüm etkinlik ve yarışmaların içinde bizler varız.Ama bunub bizlere herhangi bir kazanımı olmamaktadır.Açıkcası pozitif ayrımcılık istiyoruz.Ek derslerimize haftada 3 saat daha ek ders verilmesini istiyoruz.Bunu tüm arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.Yapmış olduğum mini araştırmaya göre idareciler  ve öğretmen arkadaşlar destek vermektedirler.Bu duyurumu ana sayfada yayaınlayabilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler...Halil YÜCEL
kIRKLARELİ ANADOLU TİCARET VE TİCARET MESLEK LİSESİ EDEBİYAT ÖĞRETMENİ
şiir
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 22, 2007, 09:33:13 ÖS »

Bunun pozitif ayırımcılık olacağını da düşünmüyorum.Bu emeğimizin ve çalışmalarımızın karşılığı oalacaktır bence.3 saat ek ders karşılar mı o da ayrı bir soru.....
rezdarxelili
Moderator
Newbie

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 06, 2007, 10:18:15 ÖS »

Hiç umutlu değilim böyle bir beklentiden. Zira var olan mevcut haklarımız da elden gidiyor her geçen gün... Bir gün rapor alın veya izin: günün tamamı ek ders niyetine kesiliyor yeni genelgeyle ve daha neler neler...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!