Edebiyat Öğretmeni.net Forum Arşivi
Mayıs 23, 2012, 04:16:24 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Değerli üyelerimiz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak lütfen e-posta grubumuza üye olun, sitemizdeki en son gelişmelerden, haberdar olun.
http://www.edebiyatogretmeni.net/e-mail_grubu.htm

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: nusaybin e yeni bir lise için yardım  (Okunma Sayısı 1294 defa)
destek21
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 20, 2007, 05:59:43 ÖS »

Okulumuz Mardin iline bağlı Nusaybin ilçesinde bulunmaktadır. İlçemizin nüfusu yüz bini geçmiştir. İilçemizin tek lisesi var. Bu lisede dört bin öğrenci öğrenim görmektedir. Sınıflarımız 60 ile 70 öğrenci mevcutludur. Okulumuzda eğitim zor şartlarda yapılmakta, yeni bir lisenin açılması için girişimde bulunduk ama bir sonuç alamadık. Okulumuzda ideal bir eğitim veremiyoruz. Bu sene ÖSS'deki başarımız bu eksikliklerden ötürü düştü. Bunun yanında üç farklı okulun binasını kullanıyoruz. Öğretmenler ve öğrenciler bu konuda çok sıkıntı yaşıyor. Kış mevsiminin gelmesiyle okulumuzun bir de ısınma problemiyle karşılaşıyoruz. Elektirik kesintisinden dolayı sınıflarımız ısınamıyor. Öğrencilerimiz soğuk havada titireyerek zor şartlarda eğitim almaya çalışıyor. Yağmur yağınca okul yolumuz çamurdan geçilmiyor.

Acilen yeni bir lisenin açılması şart.Yeni bir lisenin açılması için duyarlı tüm insanları göreve çağırıyoruz.
rezdarxelili
Moderator
Newbie

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 20, 2007, 07:46:19 ÖS »

Tahir hocam sen misin? Ben Kasım.
Neyse valla şartlarınız çok zormuş. Tezata bak geçen seneki okulumda ise sınıf mevcutları 20-25 idi. Bilgisayar lab. Teknoloji sınıfları. Her sınıfta VCD . TV. Projeksiyonlar. vs.  Hatta akıllı tahtamız bile vardı. Şimdiki okul da fena sayılmıyor.

Umarım yetkililer ilgilenir. (Öncelikle idarecilerin üst yöneticilere durumu iyi anlatıp ısrarcı olmaları da lazım.)
Neyse hadi hayırlısı.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!